![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Am auzit de ce s-a intamplat, imi pare rau.
|
am vazut probele akm 1 sapt park deja lai facut:>?
|
Quote:
|
ramona ce mai face probe.ul...?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Uite si poze din acea zi de la verificarea tehnica. Scuzati calitatea :lol: |
1 Attachment(s)
Intre timp am primit si panoul de control digital al suspensiei pentru a inlocui acele ceasuri la care erau montate 4 furtune din teflon de 1/4" care mergeau din bord pana in portbagaj, fiind foarte rigide nu le puteam ascunde prea bine asa ca am decis sa renunt la ele in favoarea controlului digital, la care firele inlocuiesc furtunele, asa find mai usor de ascund si mai placut estetic.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si acum ma repet dar mie imi place mult eleronul :D |
Frumos dom'le, frumos intradevar, analizez fiecare poza in parte...ce forme, cat de gratios poate sa fie...am sa te felicit de fiecare data cand am ocazia pt el...bine...si o sa te tachinez putin:D
|
Quote:
Si tachinatul e bine venit :D |
nice work:D
bravo:) |
Sunt si eu curios cum intra masina asta pe banc la itp? :-P Si mai mult, cum testeaza suspensia?:)
|
Quote:
|
Quote:
Am ridicat-o a intrat la itp si a iesit pe cealalta parte fara nici o problema :lol: la cat de jeep se face... |
4 Attachment(s)
Uite, cam asa se ridica. Pozele nu sunt chiar concludente. dar sunt 10 cm la roata si de la sol putin mai mult...
|
chiar si "jeep" e superb !:hug:
|
Quote:
|
frumoasa masina, sincere aprecieri
faza buna la tine este ca nu ai nevoie de vreo fata ptr sedinte foto sau expo, stai chiar tu langa masina...:))))) |
Quote:
|
misto jucaria aia(suspensia aia) chiar e buna pentru drumurile noastre ;) spor in continuare la modificat!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sa sti, primul gand cand am luat suspensia au fost drumurile si de nenumarate ori am folosit-o in acest scop :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina !
|
Quote:
Sait: http://www.airbagit.com/ si www.probeaddiction.com Ai PM cu detalii! Quote:
|
Frumos ford ,cum zicea un coleg mai sus , sau pe paginile trecute cand te uiti la masina si la stilul ei te duce cu gandu la masini modificate din japonia.
|
ia spune păsărică roz ....cand ti-a spart baiatu' de la Vâlcea bara la masina ai facut un taraboi de parca mai aveai un pic si-ti dadeai sufletul,ai pozat in victima si ai rupt-o in telenovele de corazon espinada de plangeau toti aplaudacii cu lacrimi de crocodil de Nil
da' vad ca nu binevoiesti sa spui ca ti-a platit baiatu' la o saptamana dupa incident 28 de milioane eu unu ramasesem cu impresia ca ala de la Valcea e un magar daca chiar nu se simte sa-si plateasca greseala,cand imi spune SYD ca omu' ti-a dat de mult banii si ca ai insistat sa fie cash,nu sa se rezolve pe o cale mai putin costisitoane pentru el si fara probleme pentru tine pai e frumos sa faci asa pitzi?introduci openea bublica in eroare si ne lasi sa credem ca,in continuare, tu esti aia pagubita si amarata ca ai ramas in dauna ce frumos sunau telenovelele alea cu ruptu' sufletului cand ai pus-o pe platforma (de parca aveai de gand s-o duci acasa altcumva daca nu se intampla incidentu) asa ca te-ai gandit sa nu strici impresia artistica cu anuntul potrivit caruia omu' si-a spalat pacatele ntz ntz ntz ....pai e frumos ma pinky ma? |
Ca baiatul a platit dauna, da, cred ca e si normal. Noi ne-am inteles ca oamenii si daca baiatul sau SYD au ceva de zis in contradictoriu, cred ca mi-ar spune-o. Dar sa nu vorbim in lipsa de cauza si sa nu vorbim urat.
Subiect incheiat. |
Quote:
ti s-a parut normal c-a platit,nu ti s-a parut normal sa si anunti in felul asta "stingerea conflictului" am vorbit cu cativa aseara si ei erau la fel de convinsi ca si mine dealtfel ca din buzunarul tau s-a platit reparatia motiv pentru care am deschis cu SYD discutia in urma careia am aflat ca lucrurile stau fix altfel restul...cred ca ti le-am lamurit pe PM,punctul,cand ti-am raspuns la amandoua mesajele tale |
Postat de Syd cu putin timp in urma. "Banuiesc ca putini stiu cat efort, stres si nopti nedormite au fost pt o mana de oameni (nu exagerez), sa le faca pe toate fiind si primul lor eveniment, dar din ce am vazut, rezultatul a fost pe gustul multora, lumea striga, era in extaz, aplauda, pana au aparut acele mici incidente... accidentul cartului cu fordul probe solutionat cu acordul ambelor parti prin plata (efectuata deja) de catre cel vinovat". Nu ar fi trebuit sa îți dau tie exlicatile acestea la felul in care ai vorbit, dar intradevar asa cum am scris si aici de incident trebuia sa postez si aici "solutionarea" nu doar pe topicul Evenimentului. Bafta!
|
Quote:
imi place ca ai dat dovada de destula diplomatie si aici pe thread si in PM-uri ceeace te face (daca si pentru cine o conta asta) sa cresti 5 cm in ochii mei bafta in continuare la ce faci tu acolo păsărică roz,si la mai mare creste inima-n mine cand vad o muiere ca face BINE ceva in domeniul asta |
Se pare ca s-a terminat acest incident neplacut, mergem mai departe (fiecare a spus ce a avut de spus, fiecare si-a invatat ce a avut de invatat), asadar continuam axandu-ne pe masina si nu pe polemici, ce va mai continua in acest sens va fi sters!
|
frumoasa povestea cu fordul probe...te simti super cand vezi ca sunt pasionati de masini frumoase....sa ai parte si mare grija de ea;)bafta in continuare si la cat mai multi km
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Astazi Probele meu implineste 17 ani 8)
Din pacate inca nu am reusit sa il refac ... dar totusi azi l-am scos la o plimbarica, un spalat, aranjat. Chiar si asa ne-am simptit minunat. Asa ca "La multi ani" Ford Probe! :flower: |
Quote:
|
La multi ani tie si probeului tau! acum trebuie sa il pregatesti pt majorat:D
|
La multi ani Probe! ;) Ne tinem ziua impreuna:) eu de nume Probe de "nastere":D
|
Happy Birthday Pinky Probe!!!:hug: :bunch: :icon_kiss
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning