![]() |
Re: Kingpin Mobil - Logan 1.6 compresor
de-o vinzi aia iti cumperi o masina :lol::lol::lol::lol:
|
Adevar graiesti :lol:
|
ce nasol arata cu gumele de iarna :lol::lol::lol::lol::lol:
am vazut-o parcata miercuri, cand aveai si ceva bicicleta pe ea... |
Ddada :)) dar asa e si mai sleeper :p problema e ca avand gume de 185 latime nu prea pot pune jos puterea mai ales pe vremea asta si oricum imi patineaza si ambreiajul :))
|
acum si cu... si cu... nu poti sa fii :P
|
am o intrebare ,senzorul de presiune a fost schimbat ? sau este cel de serie? Multumesc aticipat!
|
Este cel de serie.
|
Salut vgroza . In primul rand inca un rand de felicitari si din partea mea , pentru ca le meriti din plin .
Ce vroiam sa te intreb , am citit vreo 10 pagini dar m-am cam plictisit de comentarii aiurea si m-am gandit sa te intreb pe tine . 1.La ce bani te-a dus modificarea , cu aproximatie , nu imi trebuie suma exacta 2.Am un golan din 2005 , care face anu asta 100.000 inca cativa si ii fac cadou un tort si in vara s-ar putea sa fac rost de bani si as vrea sa ii fac o operatie chirurgicala , de genul tau (din blonda sa o fac bruneta) . Stiu ca la motor de 1.4 nu o sa scot multi cai , dar cum tu ai 1.6 , ar fi frumos sa fie si unu de 1.4 . Astept macar PM daca poti . Mersi mult ! |
Ca sa faci cam ce a facut vgroza trebuie sa ai aproximativ 60 de milioane
|
Ar fi bine sa fie doar 6000 ron , dar cred ca duce pe la 10000 ron .
|
Suma totala investita in toata masina e in jur de 9.000-10.000 euro in decursul anilor aici am inclus orice modificare de la colantarea masinii si foliile pe geam pana la manerul de schimbator. Fiind primul proiect de acest gen a costat mai mult nu-mi sariti in cap cu prostii de genu "vai frate imposibil, lasa vrajala, ai luat teapa dincolo era mai ieftin" de stiam ca la suma asta se ajunge nu ma apucam sau daca ar mai fi incercat cineva stiam ce trebuie facut si ce nu. Un nou proiect de genul ar costa un minim da minim 2500 euro cand tragi linie in prima faza, de aici se mai pot schimba o gramada
Preturi in EURO: compresor 300 tubulatura inox pe 50mm 70 cuple traseu intercoole 100 intercooler 50-150 bujii ngk iridium IX 50 regulator presiune benzina 60 pompa de benzina cu debit marit 100 injectoare 100 piggy back AEM 500 soft Superchips 300 rampa de injectie custom 50 serpi custom 160 ceas boost hks 60 filtru 40-150 manopera ... Si parca vad ca am scapat ceva :)) |
Quote:
|
Quote:
|
adevarat , respect omule ! respect pentru cei care inca mai modifica masini simple , care nu au fost echipate cu cine stie ce motor de sute de cai ... si mai ales respect pentru cei care inca mai investesc bani in "DACII"
e altceva cand vezi ca iti da fum un logan decat sa iti dea fum un bmw , e mult mai mare satisfactia cand le dai mucu plus ca un golf , ursuletz , etc modificat , a mai vazut parisu da un logan cu aceleasi performante .. nu prea , e unic |
Discutiile astea gen de banii aia faceam X imi luam X pot fi interminabile.Cand o sa aveti voi astia cu mintea luminata 10000eur bani cash in mana sa v-a luati voi BMW,Mercedes etc etc si lasati-ne pe noi astia mai incuiati la minte sa bagam banii in DACII.Victore ai cerut bani la vreunu de pe forum sa ii bag in masina ma?:D
P.S La lista de piese mai adauga si BOV x 2 la numar,galeria de admisie cu clapeta de Beamweau...si multe maruntaie care au costat bani si nu iti mai aduci aminte. |
Vgroza iti multumesc ca mi-ai spus ! M-ai pus pe ganduri cu sumele . Pe mine ma interesa doar motorizarea , nu bag bani in masina pentru look .
Dupa ce mi-ai spus cred ca mai bine astept si raman la febletea mea Honda civic type r fn2 . Bafta in continuare cu Bestia si sa ne mai arati actualizari , chiar ai aratat ca si dintr-o masina romaneasca , se poate "juca" . Un iubitor de masini , nu investeste prost , investeste cu cap , ceea ce a facut si vgroza si merita toate aplauzele . Bravo ! |
Salut! Vei continua sa cresti performantele motorului? Exista pistoane forjate pt motorul k4m (1.6 16v) cred ca merg puse si pe motorul tau, precum si axe la cat cams pt motorul k7m.
|
Normal ar trebui sa mearga,alezajul si cursa sunt acelasi la ambele motoare 79,5 x 80,5 diferente fiind raportul de compresie 9.8:1 la 16v fata de 9.5:1 la 8v,cele 8v in plus si bn inteles alta electronica.Acum intrebarea e daca Victor e dispus sa mai investeasca 1900eur in pistoane si biele ;).
|
Quote:
Daca isi lua o oarecare masina puternica din start ar fi fost inca un tip care are o masina tare. Nu ar fi ajuns sa il stie toata tara. Eu fiind din Oradea am avut ocazia sa vad de multe ori masina in teste pe aici. Stii ce senzatie ii sa fi mergi pe drum , si sa vezi din spate ca se apropie ceva RAPID , tu sa ai 150+ si cand observi ca trece racheta pe langa tine un LOGAN , iti spui , WTF ? Ala era LOGAN ? Cam asa am reactionat prima data cand a trecut prima data pe langa mine :). De la mine are numai respect si cuvinte de lauda pentru ce a facut ! I foarte simplu sa cumperi de ex: un GOLF 5 GTI sa ii pui K04 , injectoare de S3 + soft si sa mearga avion , dar cate din alea mai sunt pe strada ? MULTE , dar logan kompresor cate mai vezi ? :) |
exact asta am spus si eu :P
|
Uite niste oameni , care stiu cu adevarat ce inseamna sa iubesti masinile . Ce e mai frumos , sa vezi o masina care intr-un fel face parte din tara ta , si e considerata ultima japita si sa le dai peste nas aratandu-le ca nu e chiar asa sau sa iti cumperi un bmw sa bagi bani cu duiumu in intretinere si sa pierzi toata "distractia" de roman !
|
sunt multi care nu stiu ce insemna TUNING-ul ;)
|
Quote:
Acu' serios, cate pagini mai aveti de gand sa umpleti? |
A trecut ceva vreme de cand nu am mai upgradat masina asa ca am o lista cu piesele ce urmeaza sa le dau jos saptamana asta ca sa fac loc altor bunataturi, daca sunt doritori contactati-ma privat.
compresor 300 euro bujii ngk iridium IX 30 euro fise bujii magnecor kv85 competi 50 euro pompa de benzina cu debit marit 50 euro injectoare bmw 35 euro piggy back AEM 400 euro ecu cu soft Superchips la schimb pe ecu cu soft original 150 euro rampa de injectie custom 35 euro ceas boost hks 30 bieleta cuplu 60 evacuare completa sau pe bucati, 160 euro serpii, intermediara cu teava 60 euro , finala cu teava 80 euro galerie de admisie+ clapeta de acceleratie, un modest 250 euro Am sa revin si cu poze daca sunt doritori dar oricum am sa pun piesele si in sectiunea bazar ca sa nu fie discutii.:-) |
La schimbul de ecu cu superchips cu un ecu original mai vine si diferenta de 150 de euro ? sau 150 de euro in caz ca nu e se face schimb , adica 150 de euro pentru ecu cu superchips ?
|
Deci clientul imi da un ecu de dacia logan cu soft original sau ce o avea el si eu i dau ecu mei cu softul superchips. trebuie facut schimb de ecu pentru ca eu nu am cum sa dau softul superchips fara ecu, intelegi ? Adica eu defapt softul vreau sa il vand dar asta e solutia pentru ca are protectie softul superchips la citire si copiere.
|
Au mai ramas urmoaterele piese si am redus la unele pretul:
compresor 300 euro bujii ngk iridium IX 30 euro fise bujii magnecor kv85 competi 50 euro pompa de benzina cu debit marit 40 euro injectoare bmw 35 euro piggy back AEM 350 euro ecu cu soft Superchips la schimb pe ecu cu soft original 150 euro rampa de injectie custom 35 euro bieleta cuplu 60 160 euro serpii galerie de admisie+ clapeta de acceleratie, un modest 250 euro |
Imi poti spune daca serpii se potrivesc si pe motorul de supernova ?
|
Nu stiu sincer sa-ti spun dar codul motor e k7m, cel mai usor e sa mergi la un magazin de piese si sa compari ceva garnituro
|
Nu mai vrea nimeni din piesele ramase ?
Au mai ramas urmoaterele : compresor 300 euro bujii ngk iridium IX 30 euro fise bujii magnecor kv85 competi 50 euro pompa de benzina cu debit marit 40 euro injectoare bmw 35 euro piggy back AEM 350 euro ecu cu soft Superchips la schimb pe ecu cu soft original 150 euro rampa de injectie custom 35 euro bieleta cuplu 60 160 euro serpii galerie de admisie+ clapeta de acceleratie, un modest 250 euro |
Votul cu nr. 800.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si azi a facut ultimul drum masina in configuratia actuala...Urmeaza ceva interesant :twisted:
|
Abia astept sa vad noua configuratie:D...Multa bafta!
|
3 Attachment(s)
Au fost ceva probleme la desfacerea planetarelor,dar s-au rezolvat la vulcanizare de camioane.in rest motoru este golit.maine sare afara din caroserie.:twisted:
|
Adevarat proprietar de masina, facuta sa circule! Nu sa se tarasca si sa stea pe puf.
|
drogu tau - modificarile!!!!
|
3 Attachment(s)
Noua inima :twisted:
|
Este un 1,8 20v de Vw :lol: buun
|
In sfarsit vad pe cineva care gandeste constructiv......in sensul ca....pune un motor de fabrica turbat....nu se apuca sa faca o mie si una de modificari in detrimentul fiabilitatii.Sincere felicitari!!!!....iti urez spor la treaba si performante imbunatatite substantial.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning