Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

x-28-TRA 13-12-04 22:23

hahhahahah eu aduc cirnaciorii si tu berea:))))))))))))))))))))))))))))

unKnown 15-12-04 21:05

Pozele PLS !!

CT-03-ART 16-12-04 09:42

o sa apara poze curand shi un filmuletz...

Psycho 26-01-05 12:08

bah sincer chiar a inceput sa SUX dar stai asa k vine zapada .. iar n`o sa ai loc in port .. mi`am ... facut loc pe telefon .. sa filmez cat mai mult si apoi go planeeeeeeeeeeeeeeeeet

-=X-Team=-82-MDN 27-01-05 23:58

Re:

fratilor .. sa moara mama lu` stefan cel mare ... eu unu nu prea am mai fost prin portu` tomis de mult timp .. dar ultima data cand am fost .. am vazut niste chestii care m`au ingrozit ... si cred ca ... aia ... vroiau sa il imite pe un prieten de`al meu ... care are \" gaze \" si se scapa ... cand vrea el ... Niste pusti ... care cred ca furase masina lu` tasu`, masa` ... draq stie ... ce faceau .. bagau benzina pe toba ... si sa vezi cum isi dadeau ei foc la bara ... mama mama .. am zis ca o sa bubuie toata masina ...Problema era alta ... ca aveam si eu masina lana a lor .. si in secunda 2 plecasem cand am vazut ce faceau ... ei erau asa de incantati .. vai doame ... :) cine stie ce au realizat ... Nu stiau cum sa iasa in evidentza si ei acolo ... ce pot sa mai zic ... nimic ...

X-Ray-Eyes 28-01-05 01:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
fratilor .. sa moara mama lu` stefan cel mare ... eu unu nu prea am mai fost prin portu` tomis de mult timp .. dar ultima data cand am fost .. am vazut niste chestii care m`au ingrozit ... si cred ca ... aia ... vroiau sa il imite pe un prieten de`al meu ... care are \" gaze \" si se scapa ... cand vrea el ... Niste pusti ... care cred ca furase masina lu` tasu`, masa` ... draq stie ... ce faceau .. bagau benzina pe toba ... si sa vezi cum isi dadeau ei foc la bara ... mama mama .. am zis ca o sa bubuie toata masina ...Problema era alta ... ca aveam si eu masina lana a lor .. si in secunda 2 plecasem cand am vazut ce faceau ... ei erau asa de incantati .. vai doame ... :) cine stie ce au realizat ... Nu stiau cum sa iasa in evidentza si ei acolo ... ce pot sa mai zic ... nimic ...

Cand v-am spus ca o sa inceapa baietzii sa bage benzina in toba si sa ii dea foc atzi spus ca sunt nebun ... nu ?
Uite si dovada ...
Mare ii e gradina Domnului ...
Sa vezi ce batalie isi iau de la romani acasa daca ajung cu bara topita !
:peace:

Psycho 28-01-05 01:32

stii care`i problema k nu se topea doar bara ci si stopu` :) .. aahhahahahahahahaahah am vazut si eu cu ochii mei da n`am apukat sa filmez :((

HAL 28-01-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"

eu altceva cred ca faceau: atat de multa benzina arunca masina pe teava incat s-au hotarat sa o stranga intr-o sticla!!!!
asta ar fii fost oricum un lucru poate mai inteligent decat ce spui tu ca faceau :poke: :omfg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

x-28-TRA 29-01-05 13:15

hahahah sau poate era dacia supraalimentata si scotea benzina pe esapament :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Psycho 29-01-05 22:04

ate ... e dacie .. ce vrei sa`i faci ???

madfish 19-02-05 10:40

3 Attachment(s)
candva ... demult ...

needBrain 20-02-05 20:34

stresante sunt antivitezele alea din port sa mor io

madfish 21-02-05 13:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stresante sunt antivitezele alea din port sa mor io

io zic ca mai stresanta e politzia !!!

needBrain 21-02-05 20:02

korekt.si aia's una dintre bube

Psycho 21-02-05 22:12

in seara asta faceau unii gratar in port :) loccoooo

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning