![]() |
hahhahahah eu aduc cirnaciorii si tu berea:))))))))))))))))))))))))))))
|
Pozele PLS !!
|
o sa apara poze curand shi un filmuletz...
|
bah sincer chiar a inceput sa SUX dar stai asa k vine zapada .. iar n`o sa ai loc in port .. mi`am ... facut loc pe telefon .. sa filmez cat mai mult si apoi go planeeeeeeeeeeeeeeeeet
|
Re:
fratilor .. sa moara mama lu` stefan cel mare ... eu unu nu prea am mai fost prin portu` tomis de mult timp .. dar ultima data cand am fost .. am vazut niste chestii care m`au ingrozit ... si cred ca ... aia ... vroiau sa il imite pe un prieten de`al meu ... care are \" gaze \" si se scapa ... cand vrea el ... Niste pusti ... care cred ca furase masina lu` tasu`, masa` ... draq stie ... ce faceau .. bagau benzina pe toba ... si sa vezi cum isi dadeau ei foc la bara ... mama mama .. am zis ca o sa bubuie toata masina ...Problema era alta ... ca aveam si eu masina lana a lor .. si in secunda 2 plecasem cand am vazut ce faceau ... ei erau asa de incantati .. vai doame ... :) cine stie ce au realizat ... Nu stiau cum sa iasa in evidentza si ei acolo ... ce pot sa mai zic ... nimic ...
|
Re:
Quote:
Uite si dovada ... Mare ii e gradina Domnului ... Sa vezi ce batalie isi iau de la romani acasa daca ajung cu bara topita ! :peace: |
stii care`i problema k nu se topea doar bara ci si stopu` :) .. aahhahahahahahahaahah am vazut si eu cu ochii mei da n`am apukat sa filmez :((
|
Re:
Quote:
asta ar fii fost oricum un lucru poate mai inteligent decat ce spui tu ca faceau :poke: :omfg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hahahah sau poate era dacia supraalimentata si scotea benzina pe esapament :)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
ate ... e dacie .. ce vrei sa`i faci ???
|
3 Attachment(s)
candva ... demult ...
|
stresante sunt antivitezele alea din port sa mor io
|
Re:
Quote:
|
korekt.si aia's una dintre bube
|
in seara asta faceau unii gratar in port :) loccoooo