![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Teaser la ce va urma... |
WOW! :shock:, ceva foarte frumos! Abia il astept, sunt curios cum e facut :).
|
1/24 sau 1/18:confused:
ut models nu e, ca e prea rar, si nu au facut decat sedan de e46... hmmm sa fie oare kyosho:confused: sau poate e 1/24, welly sau un motormax hai ca sunt chiar curios, asteptam cu nerabdare... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Welly face E46 sedan pe care il am deja, iar scara 1:18 nu ma intereseaza, desi as avea mult mai multe optiuni decat la 1:24 in materie de Pemfeuri.
Mdeci... BMW 328Ci E46 Motormax 1:24 VANDUT (multumesc rekin) Fostul proprietar a facut geamurile fumurii, a vopsit semnalele (intre timp eu le-am curatat) si a umblat la esapament. Nu pun prea multe poze pentru ca vreau sa curat geamurile, sa cobor putin fata si sa schimb tipsurile cu unele metalice. + directie activa din volan; + ambele capote functionale; + faruri fara nituri; - vopsea aplicata neglijent; - defecte de matrita; - disproportie intre garda la sol pe puntea spate si cea fata. |
:blink: vreau si eu
foarte frumos. felicitari pentru achizitie |
Imi place cum arata si ca deschide tot, sa vedem si schimbarile..
|
Arata foarte bine macheta pentru 1:24, si este destul de rara, e al 2-lea vazut pe forum.
Cel mai mult imi place ca deschide tot si se pliaza oglinzile!. Sa o stapanesti sanatos :D. |
Mersi baieti.
Quote:
|
e bine ca isi pliaza oglinzile sa nu fie lovita in parcarea de machete de vreun neglijent.
arata chiar bine. astept sa o vedem schimbata:wink: |
8 Attachment(s)
BMW 328Ci E46 Motormax 1:24 VANDUT
Mici modificari (probabil singurele pana o voi revopsi): - scaunele "reparate" (spatarul era gol, defect intalnit des la scara asta) - interiorul mochetat (faina) - geamurile curatate - garda la sol fata micsorata - tipsuri metalice pentru esapament - sticker 4Tuning |
Alta treaba cu interiorul acum imi place cum a iesit:!:
|
salut! Tin sa te felicit pentru tuning este un adevarat maestru tine-o tot asa. As vrea si eu sa tunez un golf 5 dar sunt foarte incepator si nu vreau sa o stric daca m-ai putea ajuta ti-as fi recunoscator da-mi un add pe mess mihai8705 sa vorbim...
|
Salut...felicitari pentru colectia ta de machete...sunt interesat si eu ce material folosesti tu pentru a realiza mochete...as dorii si eu mai multe detalii si in special as dorii sa imi spui si mie cu ce o lipesti ...mersi...inca odata felicitari pentru colectie
|
Multumesc.
Tutorial de mochetare am facut aici: https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post2849680 Ca alternativa mai folosesc faina (cum am facut la E46 Coupe). |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning