![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
Imi cer scuze si eu lui C.L. Alexandru pt. faza care am facut-o la start, a trebuit sa evit pe cineva din fata si am crezut ca trecusem de tine deja. :oops:
|
Destule incidente in cursa.:D .NU trebuia sa se dea restart.
PS: scuze stefanel daca te-am incurcat putin cand am avut blue flag.:sad: |
stai linisti, se mai intampla
|
scuze , daca mai pot fi acceptate de cel pe care l-am facuz zob, daca are cineva replay-ul sa ll poseze aici , merci
|
In multe ligi din LFS, se pleaca de la urmatorul principiu...
Daca jumatate sau peste jumate din masinile participante, sunt implicate intr-un eveniment, un accident, acelasi accident, atunci se poate considera reinceperea cursei... noi inca nu suntem la un nivel incredibil de profi incat sa nu acceptam si noi aceasta regula... este o regula de bun simt, o greseala a unuia i-a afectat pe 3/4 din masini doar cosmin si inca un pilot reusisera sa treaca... eu am vazut ca find o chestie de fairplay, sa li se acorde o alta sansa... Daca nu vreti, nu se mai face asa ceva... Poate ca intamplarile de azi s-au datoriat si schimbarii de vreme... Da in viata reala pilotii nu au beneficiul a vremii perfecte de fiecare data, ca atare... puteti sa va asteptati la astfel de schimbari... Eu voi decide ce si cum... |
La cursa cu XRT, ati hotarat sa se dea restart dupa ce trecuse JUMATE de cursa si acuma nu va convine?
Atunci doar 3 masini iesisera (no gas, lost connection si ceva vrajeala la 221 :lol:), acum au fost mult mai multi implicati si pe buna dreptate! Si pe mine m-a lovit cineva din spate in prima curba si am ajuns de pe 4 pe 8... Mi s-a parut ok ce a facut razvan si are dreptate in postul anterior. P.S. Razvan e un fel de zeu al lfs-ului, deci e nevoie de jertfe pentru a avea vremea buna :lol: cine se sacrifica? :rolleyes: |
Imi cer zcuze ptr cele intamplate atat in prima parte pana in restart cat si ptr ce s-a intamplat dupa restart
Dominic stiu ca din cauza mea nu ai castigat dar cum am mai spus sincer IMI PARE RAU :sad: Imi asum toata responsabilitatea ptr cursa , si daca este sa fie civea depuncatat vreau sa ma acuzati si sa scadeti de la mine :cry: Scuze inca odata daca se mai poate accepta :cry: |
Votez fara restart. I prima cursa cu XRT nu era marshal si eu nu aveam deloc experienta de liga. Acum mi se pare total aiurea sa se restarteze cursa, indiferent de ce accident s-a petrecut. Mi-ai spus tu Razvan parca odata: LFS se vrea simulator, pai sa fie asa, restartul nu are ce cauta in liga asta.
|
Quote:
|
si cand ziceam eu ca nu avea de ce sa se dea restart la cursa pe bl1 toti sareati ca hei ho cum sa nu, acum existand un precedent nu mai aveti ce face :-) si raman la parerea mea ca daca 1 din cele 2 curse avea un motiv mai intemeiat de a se da restart, a 2-a cursa este aceea
|
Quote:
Si nici asta nu ma incetinea dar....a trebuit sa fac pit sa repar directie si suspensii pt ca nu se mai putea continua asa, ceea ce m-a costat cam mult timp..aproape 1 tur pierdut. |
SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI
|
ca sa il joc cu voi trebuie sa am originalul?
|
Trebuie sa achizitionezi cd-keyul (licenta).E 100 lei la computergames.
|
Sarbatori fericite la toti!...sa dea Domnul ca in 2009 sa aveti parte numai de bump-uri, crashuri, flip-uri, disconnect-uri, timeout-uri, penalty-uri si asa mai departe. Amin :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning