![]() |
Re: Tuning sub violenta !
Cei 40 s-au adunat ptr. altceva si din intamplare au dat peste acesti baieti.
|
imi pare raw pt HAI, MC_T... si restu care au luat pe carca ... si mai ales masina ( _le ) avariate ...
toata lumea tre sa fie constienta ca nu sunt singuri si nici ultimi carora au avut nesansa sa fie la locul nepotrivit ... S-A INTAMPLAT SI SE VA MAI INTAMPLA ... 70 % care au postat pana acuma au luat de c el putin o data cate o palma sau o mik atentie... restul care au postat sun mincinosi sau le place sa se bage in seama ... dar nu asta conmteaza .... ..... nimeni nu s-a intrebat pana cuma .... HAI-ule .... MC_T... BOH si coine mai era pe acolo ... frate voi ati fost la locul vostru ,,,, nu a ti deranjata pe nimeni ??? sunte-ti siguri ??? .................................................. .......................................... poate unul dinte voi a prim o CONSECINTA ..... mai ganditi-va si la asta si nu mai blamati pe alti .. si nu ii mai da-ti pupici intre b*ci .... puneti-va in locul lor si sunt sigur ca cel putin odata in viata ati porcedat ca cei 40 .... asa ca nu ma mai ***i pe voi in afirmatiii .. cu ( sa intre la puscarie ; avocari ; procese ; tribunale ; etc...; s.a.m.d. ) Eu unul nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat la BILA in seara aceea .... dar mai exista si un "DAR" ... Si in incheiere ... va salut din orasul SINGAPORE ... statul SINGAPORE --- Bogdan BYG X-team !!!!! |
Nu ar trebui sa existe nici un DAR ;)...baietii in mod sigur nu meritau ceea ce au primit si nu cred ca au fost vinovati de ceva ;)...iar cei care au fost...ca au fost 10/20/30/40 (ca vad ca asta conteaza mai nou...cati au fost...)...au fost niste femei nerase. PUNCT
Oricum dreptate o sa se faca mai devreme sau mai tarziu...one way or another. |
D-zeu nu doarme si nici nu bate cu bata.Vocea dreptatii se va face auzita odata si odata in aceasta lume macinata de intrigi marunte si mari.
:) o bataie bune e oricand si o invatare de minte. numai cei puternici supravietuiesc. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning