![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
pai nu conteaza cine castiga :D , conteaza doar sa ne distram calumea :>
|
In cazul in care te referi la mine...sa stii ca nu se stie niciodata. Si tu m-ai facut de multe ori,si m-au mai facut si altii. Nimic nu e imposibil.
Asta era 1. Partea a doua... Conteza invingatorul,dar conteaza foarte mult si clasamentul in general. Eu,de exemplu,prefer sa ies al 2-lea,sau al 3-lea,decat ultimul. Deci nu numai castigatorul e important. |
am mai jucat si eu putin :D
http://i41.tinypic.com/30idz83.jpg ziceti-mi si mie un program cu care sa filmez ce joc 8) |
Cu GameCam sau Fraps .
Scorul e bun,felicitari,esti pe drumul cel bun :) |
jucam ceva in seara asta ? :D
|
Scuze,nu am intrat deloc aseara pe mess,am avut multa treaba. Din pacate,la fel o sa fie si in seara asta. Dar poti sa intri pe Hamachi,si sa intrebi lumea,sau eventual o sa dau eu un mass,celor care mai fac drifturi. O sa le spun sa intre pe Hamachi,pt un drift.
Inca o data iti spun,imi pare rau ca nu pot sa onorez invitatia :| |
stai linistit, nu e nici o problema.eu seara stau aproape mereu pe hamachi, dar nu prea mai intra nimeni.
|
hai ca vreau eu sa vad daca ai mai evoluat ;) ne auzim diseara pe hamachi
|
Quote:
|
Skyline-ul scotea dupa ce am umblat la dyno 392.7km/h fara Nos ,cu tot cu Nos a iesit 403km/h
ps:m-am chinuit vreo ora pana am reusit sa ajung la viteza respectiva ;) |
am un prieten care a ajuns cu skylineu la 415 km/h, dar nu era in drag.trebuie doar modificat la dyno.
|
10-5 in seara asta ,eu vs florin ,felicitari frate ai evoluat mult fata de data trecuta cand te-ai dat cu mustangul;)
|
mersi, data viitoare cand jucam promit sa imi iau revansa :D .
|
mi-am furat-o urat urat rau de tot in seara asta ,jos palaria in fata lui florin in 3 zile ai devenit un maestru al driftingului :tenisclap:tenisclap:tenisclap
|
mersi frumos, se pare ca incet , incet incep sa devin tot mai bun la drifturi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning