![]() |
Re: Intalniri ale posesorilor de FORD
Se pregateste, urmareste topicul ;).
|
Urmatoarea intalnire pentru posesorii de Ford cand va avea loc???
|
Avand in vedere vremea si ca vin sarbatorile ......... greu de raspuns :) INSA daca sunt oameni interesati, vedem ce putem face.
|
sall,cand se mai fac intalniri ,in sau in apropierea bucurestiului ast si eu un buzz la id : aalecutzu
|
Sal, vin si eu....cum stabilim intalnirea? si...apropo de stick ere, nu am citit toate postarile ca mi trebuiau 2 zile, dar sau facut?ar fi frumos la adunare sa avem toti abtibilurile puse...ce ziceti?
|
se aude ceva?:???:
|
Daca sunt doritori si vad activitate, voi incerca sa organizez ceva :idea:
|
Sal....ceva noutati in ceea ce priveste intalnirea posesorilor de ford?Nu am inteles , se mai face pe undeva?....
|
si eu astept ....
NWZeu crezi ca poti sa ne ajuti? ce-ati zice vineri seara in piata constitutiei pe la ora 19:30-20:00.... astept pareri sau prezenta :D pe clubford se discuta o intalnire a posesorilor de mondeo mk1 & mk2 dar sunt bine veniti toti fordistii :D |
Quote:
|
hai sa vedem cat mai multi doritori :shock:
|
nimeni ?:(
|
Nimeni nimicc????haideti baietii!!!:D:D
|
pacat dar se pare ca a cam murit topicul :( ... nu inteleg dc nu pot si "fordistii" sa fie mai entuziasti ... altii (seat , skoda , dacia etc...) se intalnesc si de 2 ori pe luna :)) moderator pune biciu pe ei si hai sa ne adunam :) uite asa mai aflii sau explici lucruri noi dela si catre posesorii de ford ...
|
Rond Lia Manoliu am putea sa ne stragem...Bine dar e posibil sa dam de fel de fel de raceri :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning