NWZeu scuze daca sunt offtopic da voiam sa te intreb si eu un lucru ... nu ne facem si noi un sticker ceva ?? am un prieten care are un seat si cei de la seatclub.eu au un sticker foarte fain ... ma gandeam ca am putea si noi sa ne facem unu ... as fi facut eu unu cu cea mai mare placere dar nu ma pricep ... poate cunosti tu pe cineva sau poate sunt pe aici baieti care se pricep .... astept si parerea ta .. salutare
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
Re: Usergroup FORD
Quote:
Originally Posted by R.Z.V
NWZeu scuze daca sunt offtopic da voiam sa te intreb si eu un lucru ... nu ne facem si noi un sticker ceva ?? am un prieten care are un seat si cei de la seatclub.eu au un sticker foarte fain ... ma gandeam ca am putea si noi sa ne facem unu ... as fi facut eu unu cu cea mai mare placere dar nu ma pricep ... poate cunosti tu pe cineva sau poate sunt pe aici baieti care se pricep .... astept si parerea ta .. salutare
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
Eu am sa ma ocup de o mica adunare a posesorilor de FORD de pe 4tuning, incercand sa aduc masini (daca voi fi sprijinit in acest sens) si de pe un alt forum. Legat de stickere, nu m-am gandit la aceasta idee, insa acum o am in vedere. Daca sunt persoane care se pot ocupa de acest aspect putem incerca. Zilele astea voi deschide 2 topicuri unde vom discuta cele doua aspecte prezentate mai sus.
Mr. Moderator , ai onoarea ....
Pe cei interesati de aceasta idee, de fapt pe cei din acest grup ii rog sa imi dea un mesaj privat si sa imi lase un id de yahoo, va dau eu add, facem o conferinta cand suntem mai multi si punem "tara la cale".
ce parere aveti de asta ?? nu-i facut de mine ... l-am gasit pe google ... o sa incerc sa fac si eu ceva ( inspirat dupa sticker-ul celor de la seatclub.eu .. un prieten de-al meu avand seat si acel sticker ) ... pana atunci astept si alte idei de la voi ... se auzea ceva de o conferintza pe mess ... ?? un topic special ?!?!
sticker-ul celor de la seat arata cam asa .... mai incearca si altcineva infara de mine ??
Se auzea, insa interesul a fost manifestat doar de 3 persoane, asadar nu pot actiona, cand o sa fim macar 10 voi incepe organizarea.
PS: interesanta sigla seat