Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/92684-nissan-skyline-gt-vs-porsche-gt2.html)

Coss_min 11-07-11 19:13

Re: Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4456751)
1. Este absolut normal GT2-ul sa fie mai rapid decat GTR-ul, nu este decat de 2.5 x mai scump.
2. Nici nu stiu ce sa-ti explic, Citroen este cel mai tare in WRC de 5 ani, pe strada sunt varza.

Sunt varza in comparatie cu ce? Cu preaslavitul Nissan GT-R?
Stii cat de performanta este suspensia hidractiva de la Citroen? Dar nah cu C5-ul nu o arzi pe "dupa blocuri".

Sau la tine o masina performanta e aia care e mai rapida intre 2 semafoare. Wake up man.

A si uite o masina varza facuta de Citroen, bineintels e mai varza decat GT-R-ul pentru ca pretul e de nu stiu cate ori mai mare. E un concept dar baietii au aratat ca pot.

ALeXF12 11-07-11 19:34

Coss_min, nu o mai da in avioane cu conceptul de la Citroen. Intre concept si masina de serie ...e cale lunga!!
GT-R e o masina de serie si la pretul la care e, e maxim cat poti cere. Daca ar face si Nissan o masina care sa aiba pretul unui Porsche ar fi alta treaba.

Unii dintre voi vor Lamborghini la pret de Logan.

Arata-mi 3 masini care sa aiba pretul GT-R-ului (noi, normal) si sa-l bata pe circuit si nu mai zic nimic.

Coss_min 11-07-11 22:52

Dar e parerea mea personala, si chestia cu conceptul a fost ca o replica la "citroenurile pe strada sunt varza". Eu am inceput sa apreciez altfel masinile, mai mult ma incanta un S-classe decat o masina sport. Tu crezi ca daca ai pe mana un GTR si un M sau orice alta masina sport pe un circuit reusesti sa le conduci in asemenea fel incat sa faci diferenta intre ele? Eu sunt sigur ca nu as reusi. Asta e ca si chestia aia ca BMW-ul sta mai bine pe drum decat Merrcedesul, eu am condus si BMW si Mercedes si nu pot face o diferentiere asa de mare incat sa zic da frate masina X sta mai bine pe sosea decat masina Y, bine nu faci comparatie BMW-Opel, ca e clar cine castiga.

Si Citroenul ala chiar exista si se plimba pe strazi.

a3ds 11-07-11 23:32

Si eu apreciez Mercedes peste BMW tocmai din cauza asta, este o masina orientata mai spre confortul soferului, nu te hinghereste, se intoarce in spatii incredibil de mici, merge super usor servo, ajungi sa apreciezi chestiile astea, suspensia gandita altfel incat nu iti rupe ficatii desi sta excelent pe drum, e greu de explicat. Imi plac si BMW si Benz, am avut din amandoua, sunt super masini.

Dar discutia era despre Nissan GTR parca.

GTR 12-07-11 02:20

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 4458499)
Sunt varza in comparatie cu ce? Cu preaslavitul Nissan GT-R?
Stii cat de performanta este suspensia hidractiva de la Citroen? Dar nah cu C5-ul nu o arzi pe "dupa blocuri".

Sau la tine o masina performanta e aia care e mai rapida intre 2 semafoare. Wake up man.

A si uite o masina varza facuta de Citroen, bineintels e mai varza decat GT-R-ul pentru ca pretul e de nu stiu cate ori mai mare. E un concept dar baietii au aratat ca pot.

Discutia era despre GTR vs concurenta, deci vorbim despe masini supersport. voi aberati cu competitiile si eu v-am dat exemplu Citroenul care bate tot la WRC de multi ani incoace si in ultimii 10 ani au fost varza la oferta de masini sport.

Acum vad ca ai inceput sa o dai confortul masinilor, proiecte de masini, etc.. Cred ca ai gresit topicul.

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning