Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Kia Pro_Ceed vs. Citroen C4 vs. Opel Astra GTC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91147-kia-pro_ceed-vs-citroen-c4-vs-opel-astra-gtc.html)

22VIN 20-11-08 22:55

Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC

cum zici tu... esti convins ca te-ai uitat pe lista completa de dotari de la celelalte? si esti convins ca c4 ofera cel mai puternic motor dintre toate? eu n-as fi

botdriver 20-11-08 22:58

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1877279)
cum zici tu... esti convins ca te-ai uitat pe lista completa de dotari de la celelalte? si esti convins ca c4 ofera cel mai puternic motor dintre toate? eu n-as fi

zi-mi tu care ofera cel mai puternic motor?nu am nimik cu celelalte eu am zis cu cine votez,oricum citroen c4 de face legea in wrc si o face cam d mult timp!

dolb 21-11-08 08:53

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1877287)
zi-mi tu care ofera cel mai puternic motor?nu am nimik cu celelalte eu am zis cu cine votez,oricum citroen c4 de face legea in wrc si o face cam d mult timp!

pai aici se discuta strict de 2.0 hdi nu ? ca ar oferi cel mai mult si ar fi cel mai bun! .. inseamna ca ai uitat de 1.9CDTI de la opel care dezvolta 150cp ! ... ca nu stie sa ii puna pe roti e problema a doua!

22VIN 21-11-08 13:58

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1877287)

2.0turbo 200cp si varianta opc - 240cp
dolb, ii pune destul de bine pe strada... la vectra c e problema cu pusul puterii pe strada
si nu are rost sa pomenesti de WRC, pentru ca nici c'eed si nici astra nu au treaba cu wrc-ul. astra are treaba cu DTM

dolb 21-11-08 16:21

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1878276)
2.0turbo 200cp si varianta opc - 240cp
dolb, ii pune destul de bine pe strada... la vectra c e problema cu pusul puterii pe strada
si nu are rost sa pomenesti de WRC, pentru ca nici c'eed si nici astra nu au treaba cu wrc-ul. astra are treaba cu DTM

amphe.... atunci explica si mie cum de un gtc 1.9 din asta si-a furat-o de la un mk5 2.0TDI de nenumarate ori ?:)

~ EWN ~ 21-11-08 16:59

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1878544)
amphe.... atunci explica si mie cum de un gtc 1.9 din asta si-a furat-o de la un mk5 2.0TDI de nenumarate ori ?:)

Aici ii dau si eu dreptate lu´ Dolb, chiar daca Astra arata bine, are buton sport si toate vrajelile... motorul asta nu mi se pare asa stralucit....si-o fura lejer de la masini de 130-140 cp...vb-esc din fapte nu auzite sau youtube......numai zic de la egal la egal cu alta masina de 150 cp....gen 320d :D.

vladdaman 22-11-08 01:51

hello frana! deci e vorba de niste masini de oras...voi o dati in dtm, wrc...reveniti fratilor cu picioarele pe pamant!!! fiti seriosi, nu mai comparati prostii, e vorba doar de masinile astea si cum se comporta ele in oras si ce confort iti ofera, mi-a mai fost sters un post in care ziceam acelasi lucru...sper sa nu fie sters si asta;)

GTR 22-11-08 02:41

ASTA ESTE SUBIECTUL TOPICULUI, NU MAI ABERATI.

"Din ce in ce mai multi romani opteaza pentru o masina in 3 usi,si asta se poate reflecta pe strada...puteti sa va uitati si sa constatati cate masini in 3 usi cu pretul cuprins intre 13.000 si 16.000 de euro se gasesc pe soselele patriei noastre.
Am avut si eu aceasta dilema dar dupa mai multe drive-test-e si mai multe feedback-uri,am ales o masina fara prea mare renume in Europa si anume Kia.
Eu zic ca am facut o alegere buna,avand in vedere raportul calitate-pret.
Masina nu a ajuns in mainile mele dar intr-o saptamana,va fii a mea.
Asteptam pareri despre fiecare masina...si eventual un clasament. "

stratus 25-11-08 10:24

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1877010)
De Citroen c4 se pare ca ati uitat. eu cu el votez. deja se stie ca sunt bune si fiabile la performante, nu mai vorbim ca le bate p toate!!!

de acord cu tine pana la bune si fiabile dar la ce le bate pe toate?

stratus 25-11-08 10:30

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1877036)
C4 Berlina SX 1.4i 16V 90CP - Euro 4

Caracateristici tehnice
Capacitate cilindrica 1360
Putere max CP/rot/min: 90/5250
Cuplu maxim Nm/rot/min 133/3250
Transmisie manuala 5+1
Masa proprie (kg): 1182
Viteza maxima km/h: 182
Acceleratie 0-100km/h (sec): 12.8
Consum mixt l/100km: 6.4
Emisii CO2: g/km 169
Norme de poluare Euro 4
Dimensiuni (mm)
L x l x h: 4260 x 1773 x 1458
Ampatament: 2608
Capacitate portbagaj ( l ): 320
Capacitate rezervor ( l ): 60
Dotari standard
Functionalitate si Confort Siguranta activa & pasiva
Geamuri electrice fata 2 Airbag-uri frontale
Oglinzi electrice + incalzite ABS + EBD
Inchidere centralizata cu telecomanda Tetiere fata - spate
Computer de bord Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte
Servodirectie electrohidraulica Sistem antifurt cu imobilizator electronic
Pilot automat + limitator viteza Intrerupere alimentare carburant in caz de
Aer conditionat accident
Proiectoare ceata Sistem de dezactivare airbag pasager fata
Radio CD cu functie MP3 Discuri frana: fata ventilate - spate normale
Volan cu comenzi centrale fixe Design
Tablou de bord cu display LCD Bandouri de protectie laterala
Turometru digital pe volan Faruri cu geam clar
Geamuri atermice Tapiterie Maille Tryweb Mistral - gri inchis
Faruri reglabile electric din interior Capace roti
Stergator luneta Bara fata/spate in culoarea caroseriei
GARANTIE
24 LUNI fara limita de kilometri 12 ANI anticoroziune 3 ANI pentru vopsea

in primul rand nu e corect pt ca poti sa dezinformezi asa pt ca nu ai pus si pretul la aceasta varianta de dotari iar in al doilea rand aceasta varianta de echipare pe care ai postat o nu e cea de baza sub aceasta varianta mai exista una!

dolb 25-11-08 10:51

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1885360)
de acord cu tine pana la bune si fiabile dar la ce le bate pe toate?

nuu..nuuu dom'le...kia e cea mai tare! mercedes..lexus .. sunt slabe.. KIA RULLZ !!!

stratus 25-11-08 10:59

Citroën C4 - 1.4 i 16v 90CP Benzina (M5) X
Pret versiune:
12.900 EUR*Pret promotie:
10.541 EUR*
Pret total:
10.541 EUR*
*toate taxele incluse
Dotari standard
Bancheta rabatabila asimetric
Computer de bord
Geamuri electrice fata
Inchidere centralizata cu telecomanda
Regulator / Limitator de viteza
Oglinzi electrice
Priza 12V
Scaun sofer reglabil pe inaltime
Servodirectie cu volan reglabil pe 2 axe
Stergator luneta
Tablou de bord si turometru cu afisaj LCD
Volan cu comenzi centrale fixe
ABS + EBD
A treia lampa stop
Airbag-uri frontale (sofer + pasager)
Caroserie galvanizata
Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte
Sistem antifurt cu imobilizator electronic
Sistem de dezactivare airbag pasager fata
Tetiere fata-spate
Bandouri laterale in culoarea caroseriei
Bara fata spate in culoarea caroseriei
Capace roti
Tapiterie C&T Mixi Mistral - gri inchis
Intrerupere alimentare carburant in caz de accident
Dotari optionale
Pachet Clima (aer conditionat manual, radio CD cu functie MP3) 1.300€
aceasta este baza la c4! ca dotari vis a vis de baza de la cee'd cred ca e evidenta dif. nu mai vb si de culoare care la c4 metalizatul nu e std costa 300E la pro fiind in std

Si acum va intreb de unde reducerea de 2400E? totusi cat costa masina? cat se plateste pt nimic in plus practic? pt ca mai trebuie sa se si castige din vanzarea unei masini nu? la aceasta clasa(a se citi valoare daca vreti) doar numele este aproape 20%(18) din valoarea masinii ! este destul de mult parerea mea. pt unii merita pt unii nu. de aceea cred ca am dreptate cand spun ca cee'd ul e o masina corecta oferita la un pret corect cel putin deocamdata. chiar si cu aceasta reducere de 2400E citroen ul ramane mai scump decat proCEE'D ul ! daca se prefera c4 in locul pro ului este o chestie de gust dar acesta nu putem sa il discutam pt ca e un factor subiectiv.iar ca si performante la aceste motorizari eu spun ca e destul de clar ce se intampla.

stratus 25-11-08 11:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1885441)
nuu..nuuu dom'le...kia e cea mai tare! mercedes..lexus .. sunt slabe.. KIA RULLZ !!!

nu a spus nimeni ca le bate pe toate dar vad ca in afara de replici care nu sunt on top nu poti altceva. bafta cu vw P.S. si asteptam niste raspunsuri de la tine la niste intrebari pe care ti le am pus eu si noi astia care ne uitam la national tv!

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1877137)
ala era modelul d baza pt pretentiosi este 2.0 hdi 140 CP sau 2.0 benzina 180 CP,dotari nu mai intra in discutie citroen exceleaza la acest capitol!

cu modelul de baza am lamurit o cred dar daca veni vb de 2.0hdi de 138cp nu 140cp:Dhai sa vedem daca tot nu intra in discutie capitolul DOTARI unde c4 exceleaza vfata de astra si pro cee'd nu de alta dr sa vb concret si cu argumente.

botdriver 25-11-08 12:25

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1885477)
cu modelul de baza am lamurit o cred dar daca veni vb de 2.0hdi de 138cp nu 140cp:Dhai sa vedem daca tot nu intra in discutie capitolul DOTARI unde c4 exceleaza vfata de astra si pro cee'd nu de alta dr sa vb concret si cu argumente.

aia chiar era varianta de baza la c4,lucrez la citroen si stiu,pretul este 12900 cu toate taxele,se poate un pret mai ieftin daca se renuntza la unele dotari,dar aia era varianta de BAZA,la motor 1.4 benzina!!!

cRbL 25-11-08 13:03

si cum arata citroenu si cum arata kia ?
daca tot o dati in d`astea subiective si aberati.
incepeti cu astre opc turbo etc blablabla...
8-|

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning