![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
cum zici tu... esti convins ca te-ai uitat pe lista completa de dotari de la celelalte? si esti convins ca c4 ofera cel mai puternic motor dintre toate? eu n-as fi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dolb, ii pune destul de bine pe strada... la vectra c e problema cu pusul puterii pe strada si nu are rost sa pomenesti de WRC, pentru ca nici c'eed si nici astra nu au treaba cu wrc-ul. astra are treaba cu DTM |
Quote:
|
Quote:
|
hello frana! deci e vorba de niste masini de oras...voi o dati in dtm, wrc...reveniti fratilor cu picioarele pe pamant!!! fiti seriosi, nu mai comparati prostii, e vorba doar de masinile astea si cum se comporta ele in oras si ce confort iti ofera, mi-a mai fost sters un post in care ziceam acelasi lucru...sper sa nu fie sters si asta;)
|
ASTA ESTE SUBIECTUL TOPICULUI, NU MAI ABERATI.
"Din ce in ce mai multi romani opteaza pentru o masina in 3 usi,si asta se poate reflecta pe strada...puteti sa va uitati si sa constatati cate masini in 3 usi cu pretul cuprins intre 13.000 si 16.000 de euro se gasesc pe soselele patriei noastre. Am avut si eu aceasta dilema dar dupa mai multe drive-test-e si mai multe feedback-uri,am ales o masina fara prea mare renume in Europa si anume Kia. Eu zic ca am facut o alegere buna,avand in vedere raportul calitate-pret. Masina nu a ajuns in mainile mele dar intr-o saptamana,va fii a mea. Asteptam pareri despre fiecare masina...si eventual un clasament. " |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Citroën C4 - 1.4 i 16v 90CP Benzina (M5) X
Pret versiune: 12.900 EUR*Pret promotie: 10.541 EUR* Pret total: 10.541 EUR* *toate taxele incluse Dotari standard Bancheta rabatabila asimetric Computer de bord Geamuri electrice fata Inchidere centralizata cu telecomanda Regulator / Limitator de viteza Oglinzi electrice Priza 12V Scaun sofer reglabil pe inaltime Servodirectie cu volan reglabil pe 2 axe Stergator luneta Tablou de bord si turometru cu afisaj LCD Volan cu comenzi centrale fixe ABS + EBD A treia lampa stop Airbag-uri frontale (sofer + pasager) Caroserie galvanizata Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte Sistem antifurt cu imobilizator electronic Sistem de dezactivare airbag pasager fata Tetiere fata-spate Bandouri laterale in culoarea caroseriei Bara fata spate in culoarea caroseriei Capace roti Tapiterie C&T Mixi Mistral - gri inchis Intrerupere alimentare carburant in caz de accident Dotari optionale Pachet Clima (aer conditionat manual, radio CD cu functie MP3) 1.300€ aceasta este baza la c4! ca dotari vis a vis de baza de la cee'd cred ca e evidenta dif. nu mai vb si de culoare care la c4 metalizatul nu e std costa 300E la pro fiind in std Si acum va intreb de unde reducerea de 2400E? totusi cat costa masina? cat se plateste pt nimic in plus practic? pt ca mai trebuie sa se si castige din vanzarea unei masini nu? la aceasta clasa(a se citi valoare daca vreti) doar numele este aproape 20%(18) din valoarea masinii ! este destul de mult parerea mea. pt unii merita pt unii nu. de aceea cred ca am dreptate cand spun ca cee'd ul e o masina corecta oferita la un pret corect cel putin deocamdata. chiar si cu aceasta reducere de 2400E citroen ul ramane mai scump decat proCEE'D ul ! daca se prefera c4 in locul pro ului este o chestie de gust dar acesta nu putem sa il discutam pt ca e un factor subiectiv.iar ca si performante la aceste motorizari eu spun ca e destul de clar ce se intampla. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
si cum arata citroenu si cum arata kia ?
daca tot o dati in d`astea subiective si aberati. incepeti cu astre opc turbo etc blablabla... 8-| |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning