![]() |
Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?
Poi el a zis ca ce are in plus clio fata de logan........ in principiu nu are nimic (la varianta cheala) dar piesele pt clio au fost facute special pentru el, ca mai zicea cineva pe aici ca oglinzile sunt identice la motora si fire doar difera carcasa si la fel si la alte piese.
|
vezi ca vb aiureli, adumi un clio symbol si iti demonstrez ca iau sticla de la oglinda mea si o pun pe clio, la fer si radiatoarele si multe alte piese care sunt identice si nu sunt facute special pt dacia, de exemplu in cazul motorului de 1.6 16v este facut in spania tot
|
era sa uit poate te surprinde dar puntea spate de la clio 3 este identica cu cea de la logan difera doar arcurile si amortizoarele
|
normal ca nu se potrivesc insa eu ziceam daca se compara ca si calitate/performante cu logan :) si dupa parerea mea sunt destul de asemanatoare! si mai repede as lua un logan decat un clio..ca la logan mai poti sa mesteresti :)
|
credema ca o garamada de piese se potrivesc, pt ca e mai iefrin sa produci o piesa pt 2-3 modele decat 3 piese pt fiecare model in parte si chestia asta nu e numai la dacia si renault e peste tot, PSA, VAG, ford, GM toti fac asa
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
da ce zici de peugeot 1007 cu mitsubishi freelander care impart TOT in afara de elementele ce tin de caroserie?
dacia macar mai are lucruri diferite fata de clio dar freelander de 1007 n-au decat caroseria..dar ce vorbim noi de astia mari...ca doar acolo se paote trece cu vederea nu ? |
ma rog..caroseria si interiorul..dar pe partea tehnica nu exista piesa care sa nu mearga de la una la alta
|
Quote:
si pentru ionut_cluj: nu, nu mi-as lua un astra H. mi-as lua tot ceva nou. am mai zis de n ori ca pentru mine nou e nou si nici o dotare sau sute de cai nu pot compensa asta. asta e principiul meu, si altul e al vostru, asta e... |
Hai saa va zic o faza. Azi am oprit pe dreapta in spatele masinii de politie, care era pe avrii. Semana cu un pom pe craciun. Se aprindeaua toate becurile, de nu stiai ce se intampla cu masina. Si tot azi m-am intalnit cu un prieten care a intrat cu un Logan in pom. Avea toata fata vanata si lovita, de la airbag. A zis ca daca nu sarea airbag-ul nu patea nimic, ca l-a tinut centura, dar l-a plesnit airbag-ul peste ochi si l-a lasat inconstient. Deci...!!!
|
paun..asa e la orice masina cu airbagul :) sincer.. am un prieten care a avut accident cu serie 3 cu 10 airbaguri si a stat o luna in coma din cauza airbagului frontal :)
|
Observ că producătorii incearcă sa introducă mai mult in standard abs ul, mai mult decat partea cu airbag urile... pīnă la urmă airbagul este o ultimă măsură, dacă nu ai reusit sa frănezi la timp, sau sa nu derapezi si faci accident... ultimul sistem de "siguranta" ramane tot "punga". Cred că de aceea producătorii se axează mai mult īn ultima perioadă pe sistemele gen esp, abs, ebd si mai stiu eu ce..... pīna la urma important e sa eviti accidentul, nu să īncerci să ieşi cu cīt mai puţine oase rupte din maşină .
|
Quote:
http://www.analogstereo.com/images/om/peugeot_1007.jpg cu ce Mitsubishi??? Sigur nu e vorba de Peugeot 4007 si Mitsubishi Outlander? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning