![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
|
Quote:
Quote:
Nu pot sa cred ca pui cass-ul OEM de BMW am crezut ca faci misto de mine 8) Cred ca o sa iasa crima abia asteptam sa vedem cu ce muzicantii o sa rupi gura lumii :-P |
Quote:
este o nebunie masina asta:X...cred ca iese graaaaaaaaaaaav de tot cu muzica asta p ea:) |
9 Attachment(s)
Quote:
Muzicantii in mare ii stii: Quote:
---- Astazi a venit si adaptorul pentru aux, usb, I-pod. L-am testat sa vad daca merge, din pacate nu am I-pod si nici nu stiu cand o sa-mi iau. I-am dat direct de pe telefon prin USB. Sper ca Sambata sa montez tot pe ea. Am facut si un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=PxoG5...e=channel_page . Merge brici, mai am de deslusit care-i treaba cu display-ul sa-mi arate titlul melodiei. P.S. Am cumparat si intrerupator pentru remote. Se aprinde rosu . |
Foarte frumoasa masina , sa ai bafta
|
8 Attachment(s)
Update topic, roti noi pentru iarna:
BMW crosspoke 78 ( BBS ) De vanzare 4 cauciucuri de iarna Fulda Supremo Made in Germany ca noi ( in poze se vad mustatile ) 150 ron bucata. Poze: |
Quote:
|
Dau foarte bine aceste jante pe masina ... personal imi plac super mult ...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Daca tot le tin pentru iarna ma gandesc sa le vopsesc. |
Negre o sa-l prinda mai bine
|
Eu le-as lasa asa, jantele BBS parca sunt facute sa ramana culoarea lor din fabrica ....
Am vazut alt model de la ei pentru BMW (cel ce scrie motorsport in jurul prezoanelor), erau pe 18 si vopsite negre cu dunga rosie si se vad foarte tare, insa si masina era un E46 coupe negru ... |
Quote:
parerea mea |
eu zic sa nu le vopsesti,arata mult mai bine asa.
eu as lasa jantele astea si vara ca arata frumos tare. |
Quote:
PS : Stiu ca este alt model , e doar o poza orientativa. |
6 Attachment(s)
O sa incerc un Photoshop sa vad cum dau si cu ele negre. Mai am ceva idei :rolleyes2 poate poate iasa ceva. Oricum pana la iarna am tot timpul din lume. E posibil sa le dau la schimb pe niste table de 16 plus diferenta. Daca stiti pe cineva interesat. Saptamana asta sper sa le pun pe alea de vara.
- Photosexion cu ocazia cucubeurilor ( 2 bucati ) alergate azi... ,un cucubeu cu jantele vechi plus o poza de la biserica ( ardeam karma ) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning