Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

BlueEyes 09-03-06 23:18

Re: Ce vor barbatii?

e super naspa ceea ce ai scris .... devlish .... intr-adevar este o problema cu radacini foarte adanci si foarte discutabila din f multe puncte de vedere.....
si mai sunt si anumite aspecte pe care nu le-ai mentionat ....
-tipul era virgin in momentul in care s-au cunoscut ?ea era virgina ?(probabil stii si u cat conteaza experienta baiatului ....)
-chair imi este greu s cred k tipul nu are cu ce!....( nu stiu kre este media de ....la noi in tara si kiar nu pot s cred k barbatii romani nu au peste 4 cm despre aceasta marime se spune k este indeajust ..... )
-nu stiu daca ceea ce simte ea pentru el este intradevar iubire ... sau DACA este iubire ... NU este RESPECT din partea ei .Cred k ar fi trebuit s isi asume toate riscurile ...(da intr-adevar, uneori adevarul doare foarte tare .... si chiar este ceva foarte foarte greu de acceptat pentru cineva .....) si ar fi trebuit sa-i spuna ..... cred k l-ar fi durut mai putin decat sa mearga si sa-si auda vorbe k e un bou incornorat .....mai bine ar auzi de la ea kre e prbl .. si ar rezolva-o, decat sa-l stie o lume intreaga k este un incapabil ....
oricum ... acum k a calcat gresit si a repetat .. murdarirea asta si intrarea in morcila .... sfarsitul pentru relatia lor este foarte aproape .... garantat ... degeaba plange ea d fieacare data cand vorbesti cu ea la telefon ... pentru ce plange ???? PTR K S-A SIMTIT FOARTE BINE ???? eu stiu k atunci cand t simti f bine esti binedispus ... sau ... plangi de fericire ......Ai avut dreapate cand ai spus k nu stii ce e in capu ei .....
Sexul ... (a face dragoste ) este un lucru f important intr-o relatie( si nu neaparat cantitatea ci calitatea) ... de aici pleaca toata dispozitia ...de aici pleaca toate lucrurile bune
... ptr k ... intr-un final ... sexul ESTE IMBINAREA A DOUA PERSOANE.......CONTOPIREA ... SI daca acest lucru nu este perfect apar complicatii ....... priviti o femeie dupa o partida super de sex ..... cu ce privire apare in ochi .... cat de destinsa pare ...... iar in prima faza ati vazut-o super isterica si nervoasa ....
intr-adevar ea are nevoie de chestia asta... orice femeie are nevoie !!!! let`s face it ... !! dar asta nu inseamna k pentru a avea fericirea cuvenita trebuie sa NE CALCAM PARTENERII IN PICIOARE!!! nu este corect .... asa cu nici pentru noi nu este corect cand suntem inselate .... ea incearca sa combata un aspect in detrimentul altuia ...... adik ... isi obtine placerea dorita ... dar nu da doi bani pe partenerul ei ..... si mai devreme ai spus k ea TINE foarte mult la ea ... ! pai cum tine ... ? 1 -respect pauza:il minte, ii ascunde,doamne fereste sa o mai vada si altii si sa-l faca si de ***, 2-il inseala
cam atat .. oricum eu am spus foarte putin de cat de grava este problema asta .... aici ar lucra foarte bine un pshiholog+sexolog .... ptr k este f complicat ....si nu am acuzat-o k il minte doar am spus consecintele faptelor ei .. .ea poate in sinea ei chiar tine l baiatul asta ... dar .....
si in final ...... reihan u chiar nu ai ce cauta in relatia lor .... este f corect ce ai zis ...... am facu-o si eu si nu am fost multumita de rezultat ...

aleks 10-03-06 10:20

asta am constatat-o de ceva vreme... daca sunt indeplinite TOATE conditiile, cand face dragoste o femeie este mult mai incitata si isi doreste asta mult mai mult decat un baiat, si... daca ai ceva experienta... iti poti face mult mai usor o aliata din ea daca faci dragoste bine decat povestindu-i cat de mult o iubesti tu pe ea...

d3vilish_lips 10-03-06 14:52

...moama mai vreau pareri dastea "descoperite" de voi :twisted: :twisted:...

BlueEyes 10-03-06 15:21

what does this post meaning ????
ps reihan ... nu ai dat reply pstului meu :)

d3vilish_lips 10-03-06 15:34

...sorry miki pai nu erau virgini nici unu dintre ei ...si eu cred k nu o mai duk mult.. e urat ce face ea...da ma deranjeaza baietii de pe forum k sunt sigura k i cazul unui baiat ar fi inceput " bravo lui! ce plm dak nu il satisfcae femeia...samd" .....:twisted::twisted::twisted: asa k lasilor

B|shOp-VR6 10-03-06 15:39

Da.. aici ai nitica dreptate... e ceva gen versurile de la inceputul melodiei "Can't hold us down"... daca ascultati melodia va prindeti despre ce versuri vb... Hint: le canta Christina Aguilera nu Lil Kim.:D

Psycho 11-03-06 03:04

mie imi place sa iubesc fetele pe la spate in FUND :)

hahaha

in fine ... cred k tre sa punem mana de la mana sa facem un gangbang sa o satisfacem
R U In ?

13RvR 11-03-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Psycho
mie imi place sa iubesc fetele pe la spate in FUND :)

hahaha

in fine ... cred k tre sa punem mana de la mana sa facem un gangbang sa o satisfacem
R U In ?

Frate nu te las la greu si sper sa nu o ¨lasam¨ nici pe ea :)) .... nu de alta dar ar lua o pensie alimentara de toata frumusetea .... :))

Psycho 11-03-06 16:33

gimme 5 ... asa mah .... vezi d`aia suntem noi o mare familie sa ne ajutam semenii la greu >:)

Mustang 12-03-06 14:36

hop si eu ... :p

aleks 12-03-06 21:12

reihan u'r wrong, am fost deacord cu fata...
si carcotasii astia au inteles ideea, dar se dau cocosi unii :D
k nu s-au prins si nu-si dau seama... ntz ntz ntz saracutii, ce greu se prind ei.... :P

d3vilish_lips 13-03-06 14:41

......:twisted: vai alex ce rau esti :).....

aleks 14-03-06 09:11

Quote:

Originally Posted by Hiroshima
Toti va intrebati ce vor femeile...da ne intrebam si noi femeile ce vor barbatii(in afara de SEX)?

so... v-ati lamurit ce vor barbatii?:lol::lol:
sa-mi spuneti si mie ce concluzie ati tras:twisted:

mI^cHeLLe 14-03-06 12:43

:twisted: barbatzii vor bataie :twisted: :peace:

Eugen_TL 14-03-06 12:48

corect! bataie pe funduletzul gol de la o palmutza fina de fata mishto ! :) :) :):rockon: :mrhappy: :mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 00:03.

- Copyright 2026 4Tuning