![]() |
baieti.......deci vreau sa va anunt ca am cunoscut o tipa,e putin spus ca-i de nota 10.
dupa o \"scurta\" discutie,am aflat ca desi are doar 16 ani e mai trecuta prin viatza decat fffff multe persoane bai si arata si ffff bine,e genu ala de fata,stiti voi.... :wink: deci cred ca o sa-mi schimb status-ul din solo-combinat |
need dak pt tine e bine asa, felicitarile mele
eu tin sa fac un anunt foarte important pentru mine... tocmai am rupt relatia cu prietena mea, definitiv acum... ne-am dat seama ca dupa o relatie de 4 ani, si o prietenie de 8 ani, nu ne mai intelegem, si ca e mai bine pentru amandoi sa continuam pe drumuri separate... nu pot sa spun ca mi-e mai bine acum, desi asa e cum trebuie sa fie, e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca dupa atatia ani nu mai sunt cu diana mea, dar incerc sa privesc doar jumatatea plina a paharului... so... sunt de parere in continuare ca tot solo e mai bine... |
offffffff,aleks.....naspa
adevarul e ca dupa 4 ani sa \"pufff\" naspa rau de tot sa speram ca iti va trece repede |
needbrain bv felicitarile mele ca ai gasit asa o fata...
dar sfat de la mine sa nu te increzi prea mult in ea ca dupa aia poate te frigi :wink: astea mici sunt hoatze rau iti spun eu ca si eu am patzit-o cu asa fete :wink: vezi ca e de seama cu pedeapsa daca are 16 ani...pardon e cu un an mai mare decat pedeapsa :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si eu sper... ca nu-mi place starea in care sunt acum... |
trece man.. go out there and find a chick ;)
|
Re:
Quote:
nik interesant cu adevarat afara acolo :roll: |
tzi se pare ;)
o sa apara ele ... |
vii la mine la liceu :lol: .. ce boboace au aparut.. :shock:
|
vezi ce bine sa ai prieteni?
iti sustin moralul doar pt ca sunt prieteni, o fata n-o sa faca asta fara interes decat foarte rar... so... solo again |
si nu e mai bine solo ?
|
hai aleks , cheer up , putea fii si mai rau ...
get over it ;) |
Hai ma aleks.. trece.. trust me ;)
|
vb cu andrei - la misto p mess acum...
si asta ii spuneam acum ca mintea imi spune ca e mai bine asa... sa nu mai insist dak e evident ca nu mai merge, pt ca zboara anii p langa mine, si ocaziile odata cu ei. dar dak as putea sa-mi controlez si sentimentele... mult mai usor ar fi totul... sincer stau pe 4 tuning, aici ma simt ca acasa, vb cu prietenii, si parca trece mai usor timpul cand sunt aici |
Aleks , timpul trece mai usor cand te simti bine ... ;)
ai inteles ce-am vrut sa zic .. 4 tuning ... pe mine m-a cam distrus ptr ca .. respectiva ... o arde aiurea p`aici ... in schimb .. tot aici ... am gasit oamenii care sa ma scoata din .. \"gaura\" in care intrasem ;) acum .. mi-a trecut si ma bucur ca a fost cum a fost ;) sper sa ajungi si tu la concluzia asta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning