![]() |
Re: Dacia SPL - Gut...Besser...Babanu
:lol: frumos ...
o fi avut si cealalta fata un cuvant de zis pentru "aratarea" de-acum a lui babanu !!! :lol: |
Da! un adevarat upgrade ... :D
|
l-a prins politia? ...sau a plecat de la manastire...
|
ihii. a venit vara cica ar trebui sa fie mai cald 8)
plus ca tre sa agatam si ceva la 4TD nu :!::!::!: poate ma intalnesc si cu Sandu, iti dai seama ce iesa |
Adevarat zici babane ... sper sa te mariti si tu mai repede ca am chef de o hora...
PeSe: Sa imi dai de veste cum ai ceva noutati ca sa imi iau pantofi... 8) ...pentru nunta ta "ai mai ciumegi pantofi" imi iau. |
se face men, credeam daca vrei sa aflii noutati despre noul proiect, ca pana la urma am luat-o de la masa de acasa, acum tre sa ma si insor cu ea:lol::lol::lol::lol:
|
Noutati despre sistem astept de la tine nu imi permit sa te intreb ...
|
ihii, vei afla cand va iesii din garaj incerc sa tin cat se poate de top secret, urmatorul project.....
|
:) ... speram sa si reusesti ...
babanule ... daca no comitem anul asta, cum am comiso la craiova ... daca nu ne sosetim 4 5 insi .. sa stii ca nu rezolvam nimic spor la proiect :-P |
da absolut neparat, aduc si o sarma ca sa le lasam la soare, spre uscare
|
poti sa estimezi cand o sa termini proiectul :D ?
|
sunt foarte multe necunoscute, in principal banii isi cam spun cuvantul, din pacate, sa vedem exact ce si cum... eu sper sa fie o mare parte din el gata pana la 4TD, dar cred ca nu o sa apar cu ea la 4TD.
vom vedea ce ne rezerva viitorul vorba lui YBR, poate castig la loz in plic :evil: |
asteptam cu foarte foarte mare nerabdare :D spor la lucru!
|
1 Attachment(s)
Nah babane poza...ca tot vorbeam de "sosetire"...Ce tineri si frumosi eram si ce cald era afara ... de ne plangeau picioarele ...
|
aHaHaHah :))) da era afectat babanu nu gluma =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning