![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Cine detine acel film (montaj) care era facut de cameramanul de la tart si de cameramanul in tricou portocaliu de la drift rog in numele tuturor sa ne arate si noua, sper sa fie posibil. BiG ThX !
|
Mai are cineva ceva filmuletze ? se pot gasi undeva filmarile pe care le-au realizat cei de pe sosea ? era cel in tricou portacaliu ?
|
eu cunosc pe unu care o filmat si o zis ca o sa faca dvd
|
si asta pe cand va fii nu stii ?
|
Salutare, vom primi filmările "profesionale", mai fac cāteva uploaduri de imagini, şi pentru colegii noştri care nu au avut incredere in noi, amatori, scanez cāteva articole din cele 4 ziare locale :)))
|
pai nustiu el a zis ca are f multe comenzi
|
cum facem sa ajunga si la mine un material filmat de pro de pe traseu ? probabil ne vedem la sfarsitu lunii la King of Europe daca mergeti :D
|
okey atunci asta insemnand ca materialul il vom putea viziona si noi ?
|
mdah ... poate incarca cineva pe careva torrent tracker romanesc. ;) indiferent cum a fi anuntati-ne ...
|
noah vedem caci acum incet incet o sa apara si filmari si mai multe poze... ramane de vazut
|
In threadul principal, am postat cāteva imagini interesante in alb/negru!
|
sa terminat si a fost bine :)
mai am o intrebare dexter are in loganu lui motor de 1,5 diesel ce a cautat el intre benzinari ? |
Hello....
O chestie as avea de zis... Am participat cu dacia mea...in clasa grupa estica, normal... dar prin urmare am fost pus in cursa de 2 ori ca sa fiu umilit...nu de alta.. cu un Renault Laguna... frumos nu ? ...multi dintre spectatori au zis si am auzit si eu personal ca nu e corect... ceea ce asa si e... in fine.. nu vreau sa fac o mare branza din asta fiindca am concurat totusi.. dar dupa 2 infrangeri cu Lagunau`l eu "cica" am fost calificat..va dati seama.. mi`a zis pe fata ca e ca si un antrenament cursa cu laguna`u.. ce caraghios.. si dupa am intrat in cursa cu Dacia Galbena (pentru care am tot respectul) ...am pierdut..in fine si dupa ce am terminat cursa cu ea am intrebat o anumita persoana din comisia de arbitrare... mai am cursa ? mi s`a spus: cate ai facut? ..eu 3 si le`am pierdut pe toate... raspuns: Atunci nu mai ai... si mai tarziu cu aproximativ o ora.. sunt sunat de un prieten (Spark) eu stiind ca nu mai am de facut nici o cursa ..ca mai..noi trebuia sa dam o cursa pentru locul 3 sau 4 la clasa noastra.. asta e.. cum zicea cineva... Esti in Satu Mare... ! ...multumesc oricum , poate pentru alti a fost bine si s`au simtit bine.. dar ce poate face un "omuletz" cu o daciutza.. nimic ! e luat peste picior si facut de rusine ! ...Multumesc Frumos...altceva nu mai am de adaugat. |
chiar am observat si eu si multzi sau mirat cum de ai intrat tu cu dacia vs laguna poate sau incurcat organizatorii iar umilit nu cred ca ai fost pt ca sa vazut clar ca ai concurat contra o masina mai buna ca a ta , iar in alt sens multi au crezut ca ai motor de 1,6 in masina ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning