Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

gergo 21-01-08 08:33

Re: discutii Satu Mare

Mi-e frică că nu numai noi citim aceste posturi, ci toată lumea de pe forum, sau de oriunde. Ce se vede: băieţii din Satu Mare se ceartă, fără nici un sens sau vreun scop. Şi ne mirăm de ce nu ne ia nimeni in serios. Vali, pe mine şi alţii (mai sensibili) ne jigneşti cu afirmatiile tale xenofobe, degeaba pui tu un smile după ea. Drogat, ungur, sunt cuvinte foarte grele.
Pe de altă parte, in afară de topicul cu combustibili alternative, in ultimul timp nu faci altceva decât postezi prostii, jigneşti pe mai mulţi după care, explici in 10 pagini, cât de tolerant şi european şi cult eşti tu. Sper să revenim şi să discutăm despre lucruri mai serioase, in tema forumului.

Byrons13 21-01-08 09:16

Re: Discutii OT - cosul de gunoi

@Vali:
1. A-mi face placerea sa ma injuri, nu cred ca e cazul. Pina sa iti creasca tie o puta sa poti sa mi-o dai prin gura mai ai de mancat multa mamaliga.
2. De inteligenta mea, nu esti in masura sa ma judeci.
3. Nu ma intereseaza daca ii spune administrator, moderator, super moderator, mickey mouse sau dumnezeu. Tot ala o fost, si te-a invitat la pace.
4. Pe site nu trebuia sa fie decit oameni cu masini. si discutii despre masini, nu religii si optiuni in viata.
5. Din nou te-ai demonstrat de dobitoc, si ai invins. Felicitari. Eu nu mai postez pe acest site.

Va urez o viata frumoasa

juana_man 21-01-08 11:19

deci,sa reconstruim de unde o inceput cearta
1..comentariu deplasat https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=37 la care mi-am permis sa raspund cu :lol: :lol: :lol: cu toate ca jigneste un forum intreg prin citatul lui de incheiere :
" Respect pt pasiunea dovedita si rabdarea pe care o ai cu toti nestiutorii "
2 .. raspunsu lui la adresa mea fiind..." Originally Posted by valineamtsm
Juana_man (ce nume de drogat ai si tu) dute-n satmar! Ungurule "
si de aici se stie deja....trebe doar sa cititi reactiile lui jignitoare si rautaciosa...

sincer imi pare rau ca ti-am dat importanta.am deschis in poll in care o sa fie votat de comunitatea satmareana ce vom face in viitor si dak se va decide k nu iti ai locul in sm atunci iti voi sterge toate posturile de pe satu mare decat sa pierdem membrii comunitatii satmarene!

valineamtsm 21-01-08 12:16

Mi se rupe! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szambi77 21-01-08 16:29

Ca sa va mai inveseliti un pic ......

Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde , in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii... -Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata. Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri... -Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele... -Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange... -Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit...intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga: -AM MANCAT-O! :)))))

juana_man 22-01-08 07:14

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1305555)
Ca sa va mai inveseliti un pic ......

Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde , in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii... -Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata. Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri... -Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele... -Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange... -Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit...intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga: -AM MANCAT-O! :)))))

dezgustator....:lol::lol::lol:

szambi77 22-01-08 10:28

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1306786)
dezgustator....:lol::lol::lol:

Iiiiiiiiijjjjjaksssss !!! :lol:

francezu77 03-05-08 19:04

Re: AutoTuningShow 2 Satu Mare: se apropie

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1512302)
Pentru a nu se mai confunda capra cu varza, tanda cu manda si pentru a nu se mai face confuzie si speculatii, fac unrmatorul anunt : Tuning & Sound Identity nu-mi mai apartine ! Aceasta societate a fost preluata de catre Dexy asa ca pentru orice nelamurire, comenzi sau in legatura cu orice e legat de aceasta societate va rog sa va adresati lui Dexy ! In legatura cu Auto-Tuning Show 2 Satu Mare : acest event se va organiza sub supravegherea organizatorilor event-ului Auto-Tuning Show 1 Satu Mare. Detaliile cu privire la show vor fi facute publice in cel mai scurt timp.

da ma szambi ai dreptate dupa ce mi-a tras mie teapa a avut bani sati cumpere firmA CE FRATE GAINA AM O ZDREAMTA

mortzy 11-06-08 20:14

Re: masinile tari din sm....by Criwar

sunt si eu din sm...si numi plac masinile...imi place sa le conduc....momentan sunt in spania asa k am si eu o intrebare.....chiar asa s umple orasul d calibra????imi placea si mie odata dar cred k a avut timpul ei masina aia...

13tsp 11-06-08 21:07

Da au aparut multe Calibre prin oras,mie si acum imi plac,dar multe sunt cu numere de afara;)

mortzy 11-06-08 21:39

normal...pt k e d bagat o tona d bani in prima inmatriculare la calibra cu euro -2 si varsta care o au:(

gergo 12-06-08 08:35

Da, orasul e plin de Calibre. Dar, foarte putine dintre ele sunt întretinute. Ba unul scoate fum negru de 5 metri, ba este rupt in 3 bucăţi.

speed80 12-06-08 12:57

Sincer, nu cred ca fi vazut in ultimul timp vreun opel calibra de SM intretinut. Masini de generatie veche si intretinute vezi mai mult pe afara la adevartii pasionati care isi si permit sa le intretina. La noi vezi calibre si pisici cu nr straine pe care proprietarii dau intre 500 si 2000 de euro dincolo, si......mama ce masini tari au, insa de intretinut....mai greu.

mortzy 12-06-08 14:26

ma bucur sa stiu k tot asa a ramas orasul cum lam lasat eu=))...hai baieti k mai este mult pana sa invete satmarenii sa isi si puna la punct o masina care are cva faima d masina ´´cool´´:))...c sa mai zicem despre prepararea motorului...aici incepe sa treaca lumea de tuningul exterior si sa se axeze pe partea tehnica...normal...majoritatea copii k si acolo dar multumesc celui de sus k nu am mai avut senzatia de greata care mio dadea o masina satmareana cu numere straine si cu un sofer care in general incurca frana de mana cu schimbatorul de viteze:))....in general...speram la mai bine;))

Dracushor 13-06-08 09:07

Comparabil cu cea fost prin 2004 acuma deja am evoluat si noi satmarenii cat de cat.
Ma gandesc ca trece vreo 3-4 ani si o sa fie si mai bine cu masini si mai tari

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning