![]() |
Pe cand un Cenaclu?Cu poezii si cantecele :lol:
|
Re:
Quote:
nu e vb de asta..e vb de bucă! Felicitari santos! :wink: |
santos[hica] :D bv omule sa castigi :D
|
Frate drept sa-ti spun am citit putin din al lui santos si nu am mai putut sa citesc nimik. Totul era de distractie. Crezi ca e cineva asa de infometat incat sa faca scandal pt. 1 mil? A meritat totul numai pt. discutia aia mai aprinsa si plina de caterinka dintre vlad si santos.
|
si acum santos va face cinste tuturor celor care l-au votat... :lol: :lol: :peace:
|
Mie mi se parea fff cinstit sa castige Mutzu de aia l-am votat pt ca il cunosc si mi-a povestit si mie toata povestea. In fine mai sunt si unele detalii in care chear nu as vrea sa intru. Mersi la totzy care au votat Mutzu!
|
:lol: :lol: de acord! :P
|
lulz... kiar ma amuza kestia asta... oricum... votikul meu merge catre domnul Sant0s ... :) respect segniore :) :oops:
|
Felicitari, Santos !!!
|
Re:
Quote:
Ce am scris... in postul ala... inseamna mult... ptr cativa.. ptr aia care stiu ... ptr TINE ... nu INSEAMNA nimic.. de ce ? ptr ca NU ERAI ACOLO NU STII despre ce e vorba ... asa ca... shhhhht bine ? E normal sa tzi se para de cacat... atata timp cat tu dormeai .. sunt amintiri de nota 10 pe care n`o sa le stearga NIMENI niciodata ;) bine ? |
Quote:
Santos conducea pe bune... si de o data a venit un autobuz electoral :lol: :lol: in interval de 15 minute crescand voturile contracandidatului... (stiu coincidenta.... :lol: ) |
Re:
Quote:
|
Frate nu intelege gresit, nu am spus nimik rau de asta, ma refeream la marimea mesajului. Totusi nici mie nu mi-ar placea sa faca cineva caterinca de ceva ce pt. mine conteaza enorm.
Deci sorry daca s-a inteles gresit. P.S. Sa nu le dai la toti de baut ca ramai cu datorii. :lol: |
Lui ii e frik sa-mi dea mie de baut.. dar la toti :lol: :lol:
|
Bah stai umpic, grea e matematica asta. Ultimele 15 minute 12 voturi Santos si 0 Mutzu acolo a oprit autobuzu. Lolz acu te auzi sonicule?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning