![]() |
darcu>toate piesele m-au ajuns in jur de 5 mil +efortul personal(am slefuit admisia belindu-mi deshtele de a iesit oglinda)
daca e sa le dau ,le dau cu 50 euroisau 1,5 mil. dar nu asta conteaza ci daca are cineva placerea de a se apuca de o dacie. personal am montat intai carburatorul pe care-l cumparasem primul dar deoarece era cu o chiulasa de 1,6 si cu flansa ,tragea aer fals si nu puteam sa-i reglez relantee-ul...dar Doamne,ce frumos se auzea!!! apoi am gandit ca tre'sa-i iau toata chiulasa sa-i respect parametrii...dar nu am mai apucat sa o pun.poate cineva va dori sa incerce(unul la fel de #%*&&$##$ ca mine :shock: ) ====================== postat de codrin44-aleks |
Re:
Quote:
====================== postat de codrin44-aleks |
Re:
Quote:
ar merge pe un motor de 1300 sau de 1400 (ca de alea am :) ) |
eu eram....
pe 1,4 merge perfect,pe 1,3 nu am verificat desi e posibil sa fie aceasi chestie. |
k ... pai cand mai termin si io cu sesiunea asta poate il pun pe ala de 1.4 .... si mai vedem noi ce se mai poate face ....
|
codrin44, ma dor ochii de la imaginea din semnatura ta :roll:
|
nu imaginea se mishca man,nu imaginea.......:D
ce ai facut noaptea? |
Dupa inca o zi de munca, in care am dat jos toate accesoriile si le-am pus la loc, pentru ca a trebuit sa schimb harmonic balancer (cred ca e vorba de o fulie pe romaneste, vine pusa peste arbore), am rupt si o ureche la pompa hidraulica in momentul in care incercam sa tensionez cureaua, si cand credeam ca in sfarsit am terminat , si o pot scoate la o tura, mi-am dat seama ca e dus ambreiajul la ventilator. Maine ma duc sa iau alt ventilator, pentru ca nu am chef sa risc sa imi sara de pe ax si sa-mi toace radiatorul.
Am facut azi putin rodaj la axa cu came, motorul urca in ture fara probleme, relantiul este destul de neregulat, se simte schimbarea. Am pus-o in Drive, si cu piciorul pe frana i-am dat (foarte) putin gaz, si a inceput imediat sa burnout. Maine seara cu putin noroc o sa termin, si o sa pun si niste poze. |
Am rezolvat aproape toate problemele, deocamdata ii fac rodajul la noua axa, si incerc sa dau de cap unei probleme la injectie, dar poate fi condusa. Am pus poze, un filmulet si un wav pe un topic separat de la \"Masina mea\" :
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8110 Vocea din fundal e prietena mea care imi dadea \"startul\". 8) |
Sal aleks ai ceva poze de ieri?
__________________________________________________ ___________ Toyota Avensis 2000; 128 cp |
O sa vina silviu .... fii atent pe site la 4tuning ... o sa apara si filmuletzele cu noi in actiune :D :D Data viitoare Bacaul trebuie sa aduca ceva inapoi in judetz :? 8) :lol:
|
4 Attachment(s)
Am tot zis ca o sa revin cu poze cu acel 206 ... pana la urma le-am luat tot de pe 4tuning :oops: da merita oricum puse si aici.
|
3 Attachment(s)
inca 3: :D
|
man,eu am vazu5t masina prin orash..... :shock: dar nu era cu fete pe geam :D :D
|
poate era vremea urata si erau inauntru :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning