![]() |
Re: Masina Mea......
Dap este BRAVO powwahhh!!! 8)
|
Quote:
|
mi-am schimbat numerele de inmatriculare... :-) maine ma duc dupa placute...
|
2 Attachment(s)
cateva poze...
|
Daca vrei sa-ti arate bine masina, iti dar niste sfaturi. ok?? Sper sa nu te supere. In primul rand schimba jentile. Daca mai gasesti undeva, jenti "canadiene" cu buza lata.Pune niste cauciucuri de 185/50/13. Schiba bara acela inox si vopseste-l in culoarea masinii, impreuna cu masca si masca faruri.BIneinteles si bara din spate. Cumpara un "spoiler" si vopseste-l tot alb.Se gasesc si praguri pt Dacia. Vezi atunci schimb de "look". Pune-ti folii pe geam... ;) Si daca iti permite "bugetul" o toba sport. (Scoate si toba intermediara)
Lasa tu husele de scaun si actipildurile cu flacari.... :) Repet! Te-am sfatuit ca un fost proprieta (MANDRU pe vremea acela;) ) de Dacie. am avut si eu un rosie. Dar saraca a ramas prada ruginei :( Daca gasesc vreo poza, o scanez si o sa-ti arat. pe vremea acela nu erau camere digitale :)) Bafta in continuare! |
Sper ca ai stingator in masina ! Ca la atatea flacari... s-ar putea sa scape situatia de sub control.
|
boti... nu ma supar... fiecare are parerea lui, mie imi place cu actibilduri...
vali-tgm... am stingator ;) |
1 Attachment(s)
Dupa cum iam promis si lui iojii iata si pozele, scuze de intarziere si nu am momentan decat poza asta. Ii un 2600 v6 benzina manual:twisted::twisted::twisted:, masina ii din 2005......
|
Quote:
in sfarsit ti-ai dat si tu seama dif:D:D... bv,faina masina si sa ai noroc de ea ps: tre sa ma dai o tura cu v68) |
unde e LIRA?
|
in curba la watzman :D
|
astept ceva poze si filmulete .. alta data ziceti mai din timp :D
|
Vand spoiler din fibra de sticla pentru Dacia, sau schimb cu amlificator sau subwoofer!!!
|
DEX_HELL ... Hai la taticu,ca iti dau cea ce trebuie tie!!! :D:D:D
Bafta in continuare!!! :D:D:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning