![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
cati metrii ai frate...esti mai inalt ca ciuhuleasca:))))
|
Toti membrii clubului sunt ffff mandrii de tine. BRAVOOOOO
|
Foarte tare kalu`...felicitarile mele....masina merita din plin sa ajunga acolo.
|
Quote:
|
Si cand ma gandesc ca mai e putin si voi conduce acest exemplar.......chiar am visat intr-o noapte :)).
|
Multumesc mult baieti :) sper sa nu ma fi facut de ras in emisiune ca aveam emotii. Multumesc inca o data pt aprecieri si va doresc numai bine :) ne vedem la Craiova
|
Felicitarile mele!!!
S-a implinit un vis deal tau:P!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce fatza a facut Roxana cand a vazut cata mai omu a iesit din masinutza:))))!!! Astept emisiunea:D!!! Bafta!!! |
Man iti stiu masina am vazuto la 4tuning day imi place la maxim da faza e ca tu te-ai ocupat numai de exterior si motor schimbai draqu bordu ala punei de modelu de 93 94 ca ala e prea urat in rest lasa si mie un idu de messenger poate cand mai vi pe la bucuresti vi sa vezi si ccx meu :)))
|
Salut, o sa incerc sa fac un interior din piele alb visiniu dar cand o sa`mi permit, si o sa mai umblu pe la motor. Sunt multumit asa cum e dar trebuie sa antifonez interiorul ca din cauza gropilor si drumurilor in general, zici ca e carutza. :))
|
felicitari pentru masina e superba
|
felicitari pentru interviul de la promotor , super tare mashinutza !!
bafta |
frumoasa masina tocmai am vazut-o la promotor, spor la modificat 8)
|
Multumesc baieti, dar daca va zic ca nu am apucat s`o vad ca AM DORMIT CA PROSTU si m`am trezit la si 15 si cand sa dau drumu la tv ma suna unu si zice...frumos frumos :(((((
Ma oftic la maxim...tre sa fac rost cumva de emisiune |
Quote:
|
stiu ca o sa fie reluare dimineata, si o sa mai fie pe soprt.ro si pe procinema, da nu stiu cand :( a filmat`o un prieten cu telefonu si vine acu` sa mi`o arate :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning