![]() |
Re: Accidente in VL
sa nu zici ca tu ai iesit basma curata ca arat postu la politie. Tu, la 15 ani conduci pe drumurile publice FARA permis alaturi de tatal tau care e INSRTRUCTOR auto si care SUNT SIGUR ca nu avea FOAIE DE PARCURS:)))ahaaa...Doamne unde e politia cand ai nevoie de ea pe forum:) Banuiesc ca nu ti`a sarit airbagu...vad ca senzoru e atins:)
|
are 15 ani se crede cool , oricum daca tu erai la volan, nu prea e de bine pt aman2
|
Trafy asta e problema ca autobuzul era pe sfert ocupat toti pasageri erau rasfirati prin autobuz si in el luminile erau aprinse si afara era intuneric afara nu era nici un martor ,si scaunele la logan se dau repede in spate si destul de mult cat 2 persoane sa treaca dint-o parte in alta intelegi :)
P.S: Ala cu autobuzul era devina nu eu eu mergeam regulamentar . |
si dupaia te`a claxonat unu din spate, te`ai speriat, ai dat cu mana in volan si te`ai trezit din somn..hai ma tati...totusi...am mai vazut si noi filme de SF da nu cum zici tu aici:) in fine...pacat de masina..P.S: --==Alex==-- e procuror:)) asa ca...te`ai aruncat in gura lupului:P
|
:):):):):) ASA ALEX esti procuror ?? nu acum pe bune vorbesc eu am condus si chiar asa s-a si intamplat ca daca o facea taicameo nici nu mai postam img. cu masina . Si in legatura cu fisa de conducere chiar n-am ,dar mi-ai dat o idee buna Trafy. Da cred ca dupa sperietura asta nu mai pun piciorul pe pedale sau mainile pe volan prea curand si nu ca nu m-ar lasa taicameo dar trb sa-mi revin ,cred ca singurul loc unde o sa mai pun mana pe volan si pe pedale o sa fie pe calculator sau pe noul simulator de condus de la Forstier pe care il vor cumpara astia !!!
|
lol ... pacat de masina... se mai intampla accidente... dar povestioara asta cu schimbatu locurilor... :lol: si foaia aia de parcurs nu itzi face nimeni decat in momentul cand chiar fci scoala de soferi propriu`zisa.. si mai ales NU la 15 ani :)
|
Quote:
|
a dat boala in voi cu masinile astea,numai cai putere si intreceri visati. la 15 ani nu e mai e cool sa joci miuta in spatele blocului?
|
|
e bn...vad k de anu trecut nu au mai fost postate alte accidente...Inconstientii iti iau viata....si odata luata....nu au cum sa ti-o mai dea;)
|
Din pacate accidente au mai fost, dar n-au mai fost postate...de exemplu, weekendul trecut am fost la slatina si am vazut 2. Un Seat Cordoba rasturnat pe la Zavideni intr-o curba si un Opel Vectra (nu mai stiu pe unde...dar erau multi tziga....rromi pe acolo:D)...tot rasturnat, dar in mijlocul strazii.Poze si filme n-am facut k era agitatzie mare.
|
acum 3 zile am vazut la TV ...o dubita cu niste persoane ce mergeau in italia sau veneau din italia....rasturnata din cauza pietrisului "de pe marjinea shushelei" :)....din fata veneau doua tiruri cica ce se intreceau...asa a spus soferu:))
|
a ...si soferu acum are pe constiinta moartea lui taicaso mort in accident...singuru mort:P...doamne feresete!!!
|
a fost in vl ?
|
Nu...
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...-la-volan.html Trafy scrie si tu titlu cu litere mari sa vada toata lumea despre ce e vorba aici |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning