![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
sa stii ca shaved i-as fi facut....dar de...mi-ai zis cam tarziu....oricum stii princiupiu` meu....cat mai originala , acum vreau sa o fac cea mai rapida cu motorizarea care o are.
|
Astazi masina a confirmat banii investiti in ea.......a trecut itp-ul fara probleme. Singurul "defect" a fost ca stanga fata franeaza mai bine cu 2% fata de dreapta :)
|
felicitari:P
|
niste poze noi..cva?:)
|
Poze nu am la ce sa fac.....nu s-s schimbat nimic....modificarile vor surveni la motor si nu am ce poze sa pun. Cand da caldura iar o bag intr-o mica sedinta: adica partea electrica....am mai scris eu despre asta, trapa demontata ca nu se mai da inapoi, schimbat macaraua stanga fata ( a doua oara :) ), reparat inchiderea si alte nimicuri din astea. I-am comandat si bara intre amortizoare fata...acum sa vedem cne mi-o livreaza primu`.
|
10 Attachment(s)
Ca sa ii fac pe plac lu` micu......si mai ales a lui rhadu...poze cu "inauntru". Scuze de mizerie si mai ales calitatea pozelor....de`....1,3 mp ce sa ii ceri? :)
|
Quote:
|
Sticla de Fanta n-ai vazut-o :)) , erau mai multe de pozat dar cand o sa am aparat k-lumea.
|
frumos...simplut interioru :P si de efect.
imi place. am gasit ce ii lipseste la a mea :P |
Quote:
|
la consola aia de pe centru, si la schimbator...acolo se vede ca un ... mai fa`i doua poze acolo si iti arat si eu cum e la mn
|
Quote:
|
frumos volanul......am gasit si eu unul gt modelul clasic in trei spitze perforate dar e aceiasi masrime k al meu de pe masina si vreau un pic mai mic......dar nu f mult!
|
bas, nu dai volanu in 3 spite ? :))
|
Quote:
K ASTA ORIGINAL AL MASINII TOT IN 3 SPITZE E INTRA PE MESS SA VB PH88BAS |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning