Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

mesarici 03-12-07 17:37

Re: Conducere fara permis

ma phaetoane,mascarici ii zici lu t::::o,,ok?

naveam de udne sa stiu ca tu stai la mama dreacu! in africa cu negrotei!..lasa-ma...tu na-i permis dar vorbesti..cum spuneam..prea multi copiii au acces la calculatoare!8)

phaeton 03-12-07 17:48

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228037)

naveam de udne sa stiu ca tu stai la mama dreacu! in africa cu negrotei!..lasa-ma...tu na-i permis dar vorbesti..cum spuneam..prea multi copiii au acces la calculatoare!8)

ce infantil esti ;))))
aaa... ma scuzi ...am vrut sa zic mesarici, dar am gresit :lol:
si presupun k asta ai facut si tu, cand ai scris "naveam", "na-i".
dar stiu, te ai grabit.
sa stii si tu k africa nu i la cateva sute de km departe, e ceva mai mult.
si inca ceva mascarici, insulta e declaratia infrangerii ;)

Sasha 03-12-07 18:39

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228037)

abtine`te din comentariile tale.... totusi putin respect ;) ca esti intr`o societate nu piata unde poti sa jignesti pe cine vrei si cand vrei...da` nici acolo..in fine...mai usor cu limbajul si cu glumele tale ca nu`si au rostul!!!!

@phaeton lasa omu` sa vorbeasca ce ai cu el....ca intradevar au fost multi pe acest theard care au spus numai abureli...unu` in plus sau in minus mai conteaza...:rolleyes2

Alexis_turbo 03-12-07 21:34

M-am riscat si eu, da conduc fara permis categoria B! A1 l-am luat si astept cu nerabdare B-ul peste 2 ani! Ce-i drept, un scuter, fie cat de mic, o motocicleta cat de mica, te mai ajuta sa uiti unpic de masina si atunci iti mai recapeti rabdarea! Scuterul te ajuta sa mai scoti unpic capul in trafic, mirosi raiul de peste 2 ani asa putin. Stiu cazuri in BV vreo 2 cand s-a condus fara permis, au fost prinsi de politie si nimic nu s-a intamplat... in cel mai rau caz 200 de coco gaura in buzunar. Alt caz cand seara, un prieten, ia masina tatei si face ture de oras (adica tot tacamul, centru-triaj-bartolomeu-racadau-noua) si este oprit la 800 de m de casa, politistul ii propune scaparea daca acesta ii va da o tura masina! Stiu ca si de ai pile o poti pati dar bani sa ai ca in rest se rezolva! Am auzit acu ceva timp, un pusti de 14 ani din Craiova plimba masina lu tacsu' (om ffff imfluent acolo) si loveste un alt copil nevinovat pe trecerea de pietoni! A doua zi s-a mutat trecerea de pietoni cu 30 de m mai departe de locul initial, masina a fost gasita "abandonata" undeva in afara orasului si defapt ea fusese data dispruta in jurul orei 21 seara, accidentul fiind la 21 si nush cat! Criminalii "scapa" printre degetele politiei romane, dapai un copil ca mine, ca tine, ca el, ca altul cu unpic de adrenalina in sange, de ce sa nu scape?!? Traim in Romania! Numa la mine in cartier, cati nu sunt care conduc fara carnet/cu carnetul suspendat daca merg si ei civilizat nu cred ca se expun atat de mult riscului precum o fac "eroii" care urca Poiana BV fara carnet, si cand coboara infinge masina noua in parapet! Sau dai cerculete in sens giratoriu, beat, fara carnet si fara varsta implinita!

mesarici 03-12-07 22:08

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1228152)
abtine`te din comentariile tale.... totusi putin respect ;) ca esti intr`o societate nu piata unde poti sa jignesti pe cine vrei si cand vrei...da` nici acolo..in fine...mai usor cu limbajul si cu glumele tale ca nu`si au rostul!!!!

@phaeton lasa omu` sa vorbeasca ce ai cu el....ca intradevar au fost multi pe acest theard care au spus numai abureli...unu` in plus sau in minus mai conteaza...:rolleyes2

fetele..te bagi ca musca la c::u vaci..tu n-ai treaba cu masinile daca vezi cheia de la masina intrebi cu ce se mananca asa...ca CIOCU MIC!

parca vad ca n-ai nici tu permis,decat de CFR,te rog nu mai comenta aiurea da-mi PM nu aici!..poluam topicu..si mai iau si atentionari de la moderatori..!!;)

BC-20-LET 03-12-07 22:17

Adaug si eu un eveniment cauzat de lipsa neuronilor :
Faceam scoala de soferi(anul trecut) si in noapte de inviere, eram cu un prieten si cu prietena lui cu o Dacia 1310(masina unchiului amicului meu :D ). Trebuia sa o ducem pe prietena amicului meu acasa . Mergem noi, o lasam pe fata acasa si acum sa ne ducem si noi. Ce-mi secera mie prin cap(bausem ceva), ba, da-mi si mie masina pana iesim la strada mare(era un cartier de case) .A fost nevoie de ceva munca de lamurire si-mi da asta masina . Am mers aprox.800m in linie dreapta dupa care urma o curba cam de 80grade la stanga. Am intrat in curba cu aprox.50km/h , era sa intru intr-un gard de pe partea dreapta, am tras stanga si am vrut sa apas frana cu piciorul stang,mda...cu piciorul stang. Evident piciorul mi s-a dus pe acceleratie si am intrat intr-o casa de pe partea stanga(casa nu avea gard, peretele era exact la strada) . Disperat, am tras de manerul usii din interior sa o deschid si am ramas cu el in mana :o . Intr-un final, ne-am dat amandoi jos din masina , am tras aripa din spatele rotii sa putem merg si ne-am uschit inainte sa ne vada cineva :) , ninja style :-) .

Avarii : aripa st,bara,far si Dumnezeu mai stie...
Nici unul din noi nu a patit nimic, decat ceva vanataii si o sperietura zdravana .

mihai88 03-12-07 22:17

sunteti penibili......unde a inceput si unde a ajuns

mihai88 03-12-07 22:19

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1228607)
Adaug si eu un eveniment cauzat de lipsa neuronilor :
Faceam scoala de soferi(anul trecut) si in noapte de inviere, eram cu un prieten si cu prietena lui cu o Dacia 1310(masina unchiului amicului meu :D ). Trebui..........

bine ca nu a patit nimeni nimic ,lasa tabla ca se indreapta

Sasha 04-12-07 11:07

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228595)
fetele..te bagi ca musca la c::u vaci..tu n-ai treaba cu masinile daca vezi cheia de la masina intrebi cu ce se mananca asa...ca CIOCU MIC!

parca vad ca n-ai nici tu permis,decat de CFR,te rog nu mai comenta aiurea da-mi PM nu aici!..poluam topicu..si mai iau si atentionari de la moderatori..!!;)

bai baietas vezi`ti de mucii tai si nu mai comenta pe aici lucruri visate intr`o noapte ok??? si vezi cum vorbesti ca nu esti pe maidan da??? te dai mare smecher pe aci??de cand???
si s`ar putea sa te bagi tu in c**u` vacii fraierica ce esti....

nutzuXXL 04-12-07 15:18

=))))) mascarici , ar trebui sa-ti interzica maicata sa te uiti pe cartoon ca ti se duce de rapa copilaria . asculta la mine =)) bine ca aveai doar 110km/h .

mesarici 05-12-07 22:02

Alt TOPIT care n-are permis!:???: ..da comenteaza ca fraieru..!

Sasha 05-12-07 22:15

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1232109)

auzi stii care e problema stai tu la tine la tara acolo...si vorbeste asa cu curcile si cu gainile tale...si lasa`ne pe noi in pace ok???sau a`i fi si tu un manelar din ala si vrei sa`ti faci reclama singur??? lasa`neeeeee lasa`neeeeeeeee

phaeton 06-12-07 11:12

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1232109)

cat de penibil poti sa fii...
ai inceput sa cazi in disgratia tuturor.
ai ceva de spus, vrei sa te certi cu cineva, sa contrazici...nici o problema
dar fa o intr un mod civilizat, incearca sa aduci argumente plauzibile.
de ce te enervezi asa, si incepi sa jignesti, esti cumva labil psihic ?

mesarici 06-12-07 17:09

ma si ce ati vrea sa va zic acum......daca asa sa intamplat nu trebuia sama jignesti cand am zis povestea trebuia sa taci si sa nu crezi nu sa zici la toti mincinosu...plm...!

ce tot aveti..stricam topicu..ho gata..ca nu ne certam asa pana la anu!:sad:

ast3riCS 06-12-07 17:50

boon...hai sa va spun ce s-a intamplat acu cateva zile la mine in orash. Nu e chiar fara permis, dar nu e foarte departe. Un baiat care a luat carnetu de cateva zile, nici macar de o saptamana, fura mashina lu tasu de acasa(Tucson). In masina mai erau prieteni de`a lui, a mers mai tare decat putea....s-a rasturnat de 2 ori...!!!A murit si el si pretenii lui..., nici unu nu avea mai mult de 18 ani.

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning