![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
hopa, na ca prinde forme... :)
ia shi un sfat : mai ingroasa putin bara pe margini ca sa tina linia la praguri. spor la treaba brgds edi |
Quote:
|
ii super bara fata! cui nu ii este dor de masina?;)
|
ma Baietii!!!ziceti Ceva Va Place O Ba?:):):) Deja Ma Sperie Tacerea Vostra :):):)
|
:twisted: Oamenii au ramas inmarmuriti la pozele tale si de asta. SIncer daca nu-ti place ma sacrific eu sa o iau cu toata placerea.;)
|
ffff frumosa....c sa mai zici la asa ceva...no comment.....:D
|
frumoasa...mai e putin de finisat la spoilerul de pe fatza la imbinari...dar e SUPERBA !
Bafta in continuare ! |
felicitari .. am citit toate paginile.. si nu pot decat sa spun bravo si multa baft ain continuare in realizarea masinii .. :D
cum spuneai si tu . mai tre lucrat putin la pleoapele de pe spate ... evacuarea .. o lasi asa? pe mijloc? ... parka nu da asa bine.. eventual un traseu dublu` :) |
Quote:
Quote:
|
arata bine ... acum intrebare : va avea deflectoare ca si cea de R ? ar fi pacat sa nu :)
|
Da avea deflectoare!;)
|
Sandule, nu am cuvinte ! va fi printre cele mai frumoase golfuri, daca nu regina lor ! :D Nu uita, ca mi-ai promis o scurta plimbare cu masina cand e gata ! :lol:
Sanatate, numai bine ! |
momentan nu am cu ce sa ma laud :))
|
2 Attachment(s)
ce zici de culoarea asta... :D ?
oricum cert e ca vetzi folosi 2 culori nu ... ? masina ceva mai deskisa si deflectoarele o culoare contrastanta...gen negru/gri "sobolan" :D |
nu neaparat 2 culori doar ca is tare dezorientat cu culoarea...STII CE VREAU ?CFEVA FOARTE VIOAIE CULOARE :):):)VREAU SA O SCOT TARE IN EVIUDENTA INCEPAND CU CULOAREA :):):) vreau ceva foarte tipator...am gasit ceva interesant dar ma mai gandesc pana in 20 iulie pana atunci cand e gata exteriorul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning