![]() |
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
Respect pentru rabdarea care ai avut-o pana acum si pentru tot ce ai facut cu propriile puteri la aceasta masina ! Succes in continuare si sa o vedem pe strazi :twisted:
|
2 Attachment(s)
Ar merge jantele astea pe masina?Cel putin pentru o perioada pana gasesc sa le dau la schimb...sunt BBS RC 304 pe 17 cu 8j, cred ca toate 4...:sad:
Am o oferta buna zic eu sa iau un set si nu stiu ce sa fac.Momentan am niste table vai mama lor si clar imi va trebui jante in cel mai scurt timp.Nu stiu ce sa fac. Mai reusesc eu sa le vand/schimb apoi?...cand mai adun ceva bani pe langa ele... Ma gandesc ca sunt in cheltuieli mari acum cu masina, si la final ma trezesc fara jante deloc.Astea le pot scoate in afara cu distantiere pe cele din spate, alea de pe fata nu am nevoie... Cam la ce pret se invarte astfel de jante?sunt foarte usoare... |
Mie imi plac jantele !
|
Quote:
Am o vaga impresie ca sunt 8 cu 9 j pentru ca una la care m-am uitat eu imi parea cam lata pentru 8j si avea et 38, probabil sa fie et 35 cu 8 si et 38 cu 9. |
foarte bine i sta cu jantele alea;)
bafta! |
1 Attachment(s)
Imi plac, ca seamana cu BBS RS II 703 ; spitele alea fac toata treaba !
|
Arata chiar binisor , bine in photoshop parca si sunt mai mari de 17 , dar arata bine , mie imi plac
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Am luat astazi jantele.Pot spune ca sunt multumit si de ele si de pretul de achizitie!
Nu sunt ele impecabile ca aspect dar tehnic sunt perfecte.Inainte sa le cumpar le-am dus la vulcanizare si nu bat absolut deloc.Nici nu ma asteptam.Asta e cel mai important pentru mine ca la aspect oricum le refac din nou pe culoarea originala, lacuite din nou si pe spate bag distantiere.Nu am apucat sa canteresc o janta dar sunt foarte usoare.Nici nu se simte in mana, cred ca o tabla este mai grea cu cel putin 1 kg. Daca este cineva intresat de ele le pot da la schimb cu altele cu ceva buza, sau ET mai mic pentru ca am aripile roluite si voi folosii distantiere pe spate sa imi stea cum vreau eu. |
Rezolvat si cu limitarea la 5500!Toate treptele duc blanaaaa acum!:twisted::peace:
Pe 16 iulie avem programare la cabina.?In saptamana 16-21 va fi vopsita! Mai am putin de finisat pana atunci. |
Quote:
Cat despre cabina, mult succes si nervi de otel ;) |
Quote:
|
m
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D Fara numar...fara serie!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning