![]() |
Re: Blow Off Valve
Pentru 1.8T este un BOV special care nu elibereaza tot aerul in atmosfera.
Cu siguranta dupa soft se va auzi mai tare. (Te invit la un test dupa ce faci soft :) ) |
facem... facem... mersi pt sfaturi baieti
|
Eu am avut kit bov Forge pe GTC turbo.Se auzea ok...in fine. Am schimbat cutia de viteze cu una de OPC,raportul final al cutiei fiind mai mic. La vechea cutie aveam 3,94 iar la cutia de OPC aveam 3,83. Ideea este ca dupa ce-am montat cutia de OPC ,sunetul BOVului era MUULT mai puternic. Stie cineva sa explice de ce?
Aaa...si mai mentionez ca raportul final al celor 2 cutii era diferit,cum spuneam mai sus.....dar...raportul pt treapta 1 si marsarier erau aceleasi la ambele cutii. Cu toate astea suntetul BOVului era mult mai puternic inclusiv in treapa 1. |
daca imi pun un compresor electric pot pune un bov
|
a si cine ma poate ajuta si pe mine cu o finala sau toata galeria de evacuare din inox pt un fiat ?
|
cu evacuare te pot ajuta eu. da-mi un pm cu ce ai nevoie pt ce model.
|
Quote:
|
test de boost ? de ce as face asa ceva ? masina este noua si e in pepenii ei.
cat despre fasait el se aude, dar foarte incet. cum poate fi stricata piesa ? |
salut,am un audi s6 c4 cu motor de 2.2turbo de 230cp(ca cel de pe s2) si am t o valva care dupa codul de pe ea se numeste "cut off valve", pot pune bov in locul ei?su o valva de recirculare?
cine imi poate spune mai multe despre aceasta valva |
Quote:
Mai este cineva pe forum care a achizitionat un Forge si de noua se plangea ca e arcul mult mult prea slab(deci se poate sa fie si stricata, chiar daca e noua). Nu te contrazic, e destul de simpla piesa incat sa te gandesti ca s-ar putea strica, insa se mai intampla :D. Eu am pe masina un DV Forge(pe 1,8 T), si adesea se intampla sa se decaleasca arcul, din cauza ca supapa sta f aproape de turbina |
ce 1.8T ai ? conteaza ft mult si asta. cat despre masina, daca ar fi avut vreun furtun fisurat sau ceva s-ar fi vazut la performante. cu valva nu te contrazic pt ca e probabil.
|
Am 1,8 T BAM, 224 cp. Motorul meu e recunoscut ca sta prost la capitolul furtune(prea multe si prea proaste). Tocmai de-aia iti ziceam....ca stiu cum e la mine...:D
|
pai vezi, ti-ai raspuns singur.
difera turbina. eu am k03 simplu, nici macar k03s |
Difera multe. Acum masina zici ca este noua, dar daca ai obiceiul sa o alergi, este recomandat sa-i faci din cand in cand un test de presiune. Imi dau seama ca un K04 face presiune mai mare dct un K03, insa furtunul este tot furtun...cu cat este mai solicitat cu atat cedeaza mai repede.....bine, nu are rost sa zic asta pt ca dc se fisureaza, o sa-ti scada demarajul si o sa-i faci testul asta vrei nu vrei.
In fine, hai deja suntem offtopic. Tu ai pus o intrebare, si mai multe persoane au incercat sa-ti raspunda, sa-ti dea o solutie. Tu stii cel mai bine care este raspunsul pe care il asteptai. Multa bafta cu masina si sa o stapanesti sanatos :D. Este o masina care poate multe, cu mici modificari :D |
voi tine cont de ce mi-ai spus. mai ales cu faza cu arcul de la bov.
mersi mult de sfaturi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning