Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)
Quote:
Originally Posted by MerlinSpitfire
(Post 941764)
Nu sunt fan Dacia dar dupa BMW , RENAULT face cele mai fiabile motoare pe benzina si printre cele mai performante (doar sunt F1 )
|
adica tu vrei sa zici ca amaratii de la RENAULT fac motoare mai bune decat AUDI, MERCEDES, FORD...inseamna ca nu traiesti pe TERRA.
Quote:
Originally Posted by yob_87
(Post 1007929)
Din cate stiu si loganurile sunt foarte rezistente pe drumurile noastre. Am un Logan care circula pe drumuri de te ia durerea de cap, are 105 000 km si nu bate nimic
|
eu intotdeauna am zis ca loganu e masina de santier..e ideala pt santier..garda mare la sol o plaseaza in fruntea celorlalte masini(de aceeasi clasa).
Quote:
Originally Posted by TSC-U
(Post 1114374)
Dacia Logan Pick-Up se alatura modelelor Logan. Este produs la uzina de la Mioveni, Logan Pick-Up a fost conceput pentru asteptarile unei categorii de la micii antreprenori si comercianti.
Logan Pick-Up dispune de motoare pe benzina sau diesel de origine Renault si preia baza rulanta a modelului Logan MCV.
Astfel, Dacia Logan Pick-Up dispune de o bena a carei lungime de incarcare este de 1,80 m si a carei sarcina utila este de 800 kg. In plus, cabina beneficiaza de un spatiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat in spatele scaunelor.
Dacia Logan Pick-Up va oferi un raport pret/prestatii imbatabil si va fi disponibil pe piata din Romania incepand din anul 2008.
|
dacia pikup 1.9 disel 4x4 ramane in continuare cea mai buna UTILITARA dacia...loganu pikup are 800 de kg incarcatura maxima...ceea ce-i nemultumeste pe multi...in MCV(duba)nu ai loc de mai nimik...am un fiat doblo cargo 1.3 multijet de la firma si e si mai incapatoare , si mai buna in demaraj, si consum mai bun decat loganu...si a costat 11300 euro(si nu e chiala), si n-arata nici urat.
loganu pikup arata bine estetic...pentru ca arata ca o masina de carat...gen masina ruseasca...facuta sa care nu sa arate frumos.
|