![]() |
Re: Bmw 320d (2006)
Marfa masina. fuge klumea. arata klumea. cu bun gust. ce sa mai.. Frumos. asteptam si turbo ;):D
|
Arata bine cu neoane!;)
|
dap .! e supeeeeeeer tareeeeeeeee masina.! deabia astept sa o vad cu neoane albe :) bv cosmin.!tine-o tot asha .! no.1
|
merci....sunt gata si pleoapele,sper sa apara maine pe masina!;)
|
deabia astept sa vad .!
|
cosmin, no offense dude, dar totusi... la ce dyno ai fost u ma? a lu` petrica din obor? cum ma sa aibe 435 Nm cuplu ma un amarat de 320d .. porschele 911 turbo 2006 are 450 nm... chiar si cu cipu tau.. n-am nimic cu tine dar e absurd.. cu atat mai mult cand te-a facut un renault 5 gtt... care are 120 de cp si cuplu..nuj..200? daca aveai un 435nm... nuj cine se mai punea cu u...
|
in fine..poate ai... btw, nu ti s-a intamplat pana acu sa plece sasiu cu motoru de sub tine, si sa se opreasca peste vreo 500 de m...ca si-a adus aminte ca te-a lasat in spate..si sa te astepte si pe tine cu caroseria?! ca la atata cuplu ;)
|
330 are din fabrica dar sincer nu stiu unde sunt =\ nu m-a impresionat niciodata motorul ala de 2L, si cam cu cine te-ai mai facut sau ce masini te-au facut (asta e mai important) sa ne dam seama de valoare masini dpdv al mecanici.
|
Quote:
nu zic nu...poate o fi exagerat cosmin_uno cu NM dar daca ai invata si tu de 'ici-de colo' ai vedea ce cuplu dezvolta dieselul respectiv , mai ales si 'Chip'-uit nu sariti la gatul omului !:lol: bafta |
prietene,hai sa iti explic mai bine ca vad ca esti mic de ani si probabil nu stii prea multe despre motoare.....masina are 340NM de la mama ei ,cand ii pui chip(mai ales cand ai de a face cu un diesel turbo), masina ia intre 20-25% CP si 25-30% cuplu(NM)...daca faci un calcul scurt vei ajunge la ce am zis eu(si la ce scrie si pe foaia de dyno);)...si fara sa ai nevoie de dyno " a lu` petrica din obor" ( sincer daca ai chef de ironii ieftine nu cred k aici e loc) ..probabil ca daca o sa schimb turbo si alte chestii o sa te miri ca am cuplu lui enzo!?!!!!...."no offense dude"...dar cand nu stii ceva mai bine intrebi....cat despre prietenul meu BIV(r 5) nu iti face probleme, o sa imi fac timp si de el
|
nu fac misto de tine sau ceva.. am si mentionat asta cand ma spus mai sus alea. dar e cam absurd un motor de 2l sa aibe atata cuplu cat are un rs4 2006 sau 911 turbo 2006.. care totusi..ce masini sunt alea?! de asta zic ca e aiurea
|
Parerea mea sincer e ca mai bine luai un motor pe benzina, tdi-urile or avea ele mult cuplu dar nu se vede, ca daca tot te apuci sa modific un motor sa scoti ce e mai bun din el iate de un benzinar, n-am nimik cu dieselurile da nu uitati ca locul lor este pe masini de marfa si camioane.
|
Quote:
|
andrei si scoop lasati`va fratilor de sportul asta k nu avetzi nici o treaba...
NO OFFENCE! p.s: andrei dak ti`ash spune k exista 1.9TDI de 131cp cu aprox. 500nm cuplu m`ai crede? :> |
ADY lasa asa mai bine ...privesti zamebsti razi si gata :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning