![]() |
Re: Boicot Benzinărie
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
bravo baieti.6 masini pentru boicot.cati v'ati anuntat ? 21 ? wow... frumos
|
pai....poftim cultura...si existau anumite persoane care judecau alte persoane ca n`au fost......cand am zis eu ca p`aici nu se poate organiza nici macar o betie in berarie....
|
Quote:
Quote:
faci cinste man ?:rolleyes2 |
EŞEC TOTAL !!!
|
felicitari tuturor care au fost !!!
1. Peugeot 2. Minimall 3. Mankiony 4. SHB 5. BoDo 6. Cele 2 tigra 7. Thomas 8. DUD 9. TEO nu are nimic :))) macar a fost distractie. Multumim domnului cu bidonul, domnului care a tras de timp spaland geamurile, doamnei de la Petrom. |
Daca noi intre noi cu ai nostrii nu putem face ceva ... Si ne mai facem sperante la nivel de tara :))
|
2.the.max nu te-ai distrat ?:)))))
|
a fost frumos dar prea putini ... una e cand ocupi toate pompele alta cand 3 pompe sunt ocupate si restul merg ... adica nu rezolvam nimic ... una peste alta oricum nu rezolvam nimic :) pentru ca vb cantecului :)) '' Asa-i romanul ''
|
bai....nu a fost mai nimic asta...dar macar a fost distractie, poze, rasete...etc....dar rusine celor care nu au vrut sa participe dar au binevoit sa apara cu numele pe lista. Altadata nu promiteti cand nu puteti realiza. :)
|
Quote:
Multumim lor.. si HuuOOO aluia cu KIA, aluia cu opelu.. care au avut de comentat :lol: Oricum, in mare, a fost caterinca... |
Quote:
|
Minimal nici tu nu erai in alea 6 ... eu nu te-am vazut
|
Eu sunt la bucuresti ... deaia nu am ajuns .
|
Ceilalti nu au putut ajunge pentru ca nu au benzina,mi`au zis mie,asa ca va rog frumos sa nu`i mai judecati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning