![]() |
Salutare Toata lumea :D
Am ajuns si eu pe acilea... Nu ma mandrec cu nimik.. dar imi place de voi :lol: ... Sunt si eu din hunedoara si cunosc toate masinutzele astea mici si colorate :-P
Eu ma laud cu Dacia mea 1300 8) de 45 cai putere ;) E cam veche da tage ca un erou! ma tzine sa mer cu ea si in Spania :lol: nu stiu dak o sa reusesc sa atasez o poza cu ea da pot sa zic ce am pe ea... un MP3 player Sony Explod, 2 difuri ovale Sal pe spate, 2 in usi si 2 twetere pe bord imi place ca se aude clar :headfones :rockon: nu ma pot plange de sunet! De prins mai mult de 130 nu mere ...dar ink duce 8-) |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
1 Attachment(s)
Si o poza cu masinutza nu se vede cine stie ce da no 8)
|
Bun venit Slyboy :-)
sunt de acord cu tine, tuningul trebuie facut cu gust, altfel ajungi pe net la sectiunea kitch :lol: cat despre Spania cu Dacia.... :yikes: esti sigur ca tine tabla? :no: din cate vad eu, iti lipseste sticker`ul cu 4tuning :-) poate mai are racer_sonik vreunul ratacit pe acasa si te ajuta, daca nu, ma scoti la o bere si iti dau eu :evil_laug |
Salut Slyboy bine ai venit printre racing men :)
Baaa :censored: !!!! ceilalti racing men mai vechi sunt rugati sa nu mai faca off-topic... AICI DOAR SE PREZINTA USERII SI MICI COMENTARII Urmatorul Post aiurea va fi sters fara sa zic nimic:headache::chainsaw: Multzam ca sunteti atenti...tre sa scriu mesaju asta tot la 2 pagini pe fiecare topic????:shakefist !!!!!!!CITITI AICI!!!!!! |
Bine ai venit Slyboy
|
Bun venit noilor veniti pe Hd./Deva !!!
|
Salut SlyBoy ce numar ai la masina?
|
HD - 03 - MIU 8) Fugitzi ca rulez pe strada :))
|
Salut si bun venit printre noi
|
yo n`am masina am numa 14 ani !! is interesat d tuning sper k peste 4 ani sa imi iau :D
|
Quote:
|
salut tutror ! in sfarsit mam gandit sa postez si eu paici , rulez o honda civic
|
Quote:
Pune si tu poze sa vedem civicul. Ce model din `93? hatchback dinala ? |
Te-am tot vazut cu Civicu prin orash ..odata era "sa ma iei pe parbriz" ...ai trecut nervos pe langa mine de m-am cam speriat :p
Pune poze si cu tine sa fiu sigur ca tu erai :D |
Quote:
pai cum e masina asa e si el :P , rupe tot :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning