![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
Quote:
imi e rusine ca ai cunosc niste oligofreni(in sensul bun al cuvantului care o fi ala dumnezeu cu mila) |
Quote:
E ŞLEAHTĂ Nebune! Alt dement si asta care daca aude un cuvant mai interesant sau care i se pare lui ciudat il repeta la infinit, pana de exaspereaza. Exemple: fire extinguisher Veneam cu el de la Bucuresti si pe drum omul zice fire extinguisher. Ma uit mirat la el, nu comentez nimic, dupa inca vreo 4-5 minute zice iar fire extinguisher. Mai fumam o tigara, mai vorbim una alta, dintr-o data zice iar fire extinguisher. Zambesc, crezand ca face la misto, mai mergem ce mai mergem si iar aud fire extinguisher - Ba da mai du-te, baga-mi-as, facea-ti-as, si tie si lu ma-ta si lu neamu ma-tii, ce plm ai mah cu vorba asta? fire extinguisher - M-am plictisit..., si... imi place cum suna... Pompier fiind normal ca-i place! - Nebuneee! Fire extinguisher! Alta data a venit sa ma ia de-acasa, am mai trecut sa mai luam niste fete si sa mergem la un club si in masina avea in spate o cutie in spatele lui. Zic: - Nebune ce draq ai ma in cutia aia? Nu stiam ca in cutie se afla un redresor de baterie pe care trebuia sa i-l duca unui alt prieten de-al nostru. Asta cu telefonul intr-o mana, cu volanul in cealalta, atent si la drum si ce numr apeleaza, se uita la mine si imi da un raspuns rapid. - Esteee.... aaa..., plm... un INCARCATOMETRU d-ala! :lol: :lol: :lol: Si una din preferatele mele, circuland cu el prin oras, omul usor plictisit se apuca sa conjuge verbul a stii, dar, ATENTIE, in limba engleza. I Know You Know Ei, Ele Know :lol: :lol: :lol: Si cica noi suntem handicapatzi! Intr-adevar el este privilegiat de faptul ca are dunga rosie pe buletin, e cu acte in regula si nu e pe Bulgaria, e pe Romania! Te pupa fratili tau Nebune! Hai ca din masini am dat-o in povestiri cu noi si prietenii nostri! :lol: |
Quote:
aveam si eu ceva prestanta pe forumul asta m-ai facut harcea parcea acum nu o sa mai pot vb serios cu lumea ca o sa zica ca sunt nebun nu mai din cauza ta aaaaaaaa si apropo este: iei , iele know |
fratilor sunteti de pomina :)):)):)) cat ai fii de suparat intri aici pe 4tuning pe un topic cu niste "dementi" si uiti drac de toate supararile si toate necazurile de familie de tot!!!
ps: ursu asta a "fumat" multa "iarba" de s-a inverzit asa :D |
baaaaaa...sa nu-mi intri cumva pe mess...ca apoi numa rad si nu mai fac nimic veci pururi...
lasa ca intru io aci o data la 2-3 zile...ca rad de-mi ajunge. pfuai mama...mno vedeti ca in mai...este raliu la cluj, ce faceti? :)) |
No, Io sper ca is prezent acolo cu bashinoshii mei! :lol:
|
|
Doamneee ce nebuni sunteti,la vara trec prin ploiesti poate ma faci sa rad live
|
Quote:
Doar ca ecologoca mea de 2.5 :lol: nu e de drift decat daca mergi in linie dreapta si o scapi din greseala. :lol: Quote:
Aseara spr exemplu eram barbos si ma intalnesc cu prietenul Paganel care cand ma vede zice: - Fir-ai al dreaq, ce e mah barba asta pe tine? - Vere, n-a mai fost bani de bic si am iesit asa! -Manca-mi-ai p..., zici ca esti actor din filmul Planeta Maimutelor si cand s-a terminat filmul n-au putut sa-ti mai scoata masca... :lol: |
sa moara gibilan daca nu erai tu mihai,marian nebunu jakal ,tex nu mai intram pe forum ,decat pe site:))))
|
Quote:
nu va mai satura dumnezeu de loc firati ai dreq va distrati fara mine a? |
unde sa ma mut? ma ploiesti la nebunu sau la bucuresti la alalalt?
|
Quote:
|
Quote:
Sa ne vezi la LAFu' la Bucuresti cand mergem... Sa vezi caterinca maxim si acolo ce iese! LAF-ule, sper sa te vizitez saptamana asta sa iau si eu cutia aia si o instalatie electrica de urs. A mea, cred ca s-a jucat vreunu cu unghiera si a taiat p-acolo neshte fire d-alea si mai ma lasa fara lumini, fara stopuri pe frana, fara semnalizare, shtergatoare... Eu cred ca e un pitic bagat in panoul de sigurantze si se joaca cu nervii mei! :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning