![]() |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
|
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
Quote:
|
Quote:
|
a fost beeeton. ne cerem scuze ca am plecat asa dar eram foarte obositi, nemancati de dimineatza de la 5 si mai aveam inca vreo 4 ore de mers pana in bv. vor mai fi ocazii sa facem "neshte carnati". Felicitari inca o data pentru Jony (pt show si pt masina) :D
poze: http://antique.rdsbv.ro/gaby/craiova.rar r5 vs evo9: http://antique.rdsbv.ro/gaby/video-0001.mp4 |
Quote:
si sa nu ramana lumea cu impresii gresite din toate posturile astea: a fost una din cele mai bune organizari de pana acum din tara si cred ca cea mai tare din craiova de pana acum, cu plusurile si minusurile aratate mai sus... felicitari organizatorilor... |
Quote:
|
Quote:
iar leutzu zicea de sgm de ce nu participa la grupa mai mica ....atunci daca era pe asa participa si stn (nova bej) si toti care au turbo sau compresor la grupa inferioara si iesea pe primul loc NU?? ;) |
3 Attachment(s)
ma baietzi, filmele alea nu mai apar odata?
|
Quote:
momentan poze ....: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=434 |
imi pare rau ca nu am venit :(.dupa cate am auzit chiar merita sa vin ,dar asta e ,data viitoare nu mai chefuiesc pana dimineata :D
felicitari lu dany_pmd si sgm-ului ,am auzit ca chiar ii trage masina beton , |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi se pare aberant ce ai spus tu, neavand nici o legatura cu ce am postat eu. In primul rand am mai fost la curse la Craiova, dar din nou, nici o legatura. Daca atunci am fost nemultumit de grupe si nu am postat nu inseamna ca acum nu am acest drept, si atunci fiind nemultumit. Nu are nici o legatura faptul ca ma dadea sau nu o anumita masina cu ce mi s-a parut mie foarte aiurea: INCADRAREA UNOR MASINI DE PESTE 85 cp, respectiv Cielo DOHC 16v 86 cp in grupa de 85. Ce conteaza cine castiga cu ce am spus eu? Astept nerabdator un raspuns, poate chiar de la organizatori |
Eu am fost unul dintre cei care nu sustin asta si nu o data la cursele noastre am dat in sus cu aceste Cielo 16v, dar daca asa s-a impamantenit sa se dea la grupa asta si asa a vrut si majoritatea ma conformez. Intelegi acum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning