![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
pana pe data de 25.04.2010 daca se va intocmi lista cu cei ce vor veni sigur cum v-am rugat eu mai sus o sa ma duc sa vorbesc de parcarea aceea recent amenajata foarte mare si imprejmuita frumos!!!!si apoi voi vorbi si cu cei din brasov ca fiecare sa aiba cate ceva de facut sa iasa treaba buna!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=LUCI BV 89 WRC;3282430!ideea este ca toate sunt dacii si toate sunt apreciate!!!deci eu propun sa fac o lista sa se inscrie lumea frumos ce ce vin sigur sa stiu eu care si cum vin!!!
NUME PRENUME MARCA MASINI NR INMATRICULARE SI UN NR DE TEL!!!! sa vedem ce iese![/QUOTE] Unde trebuie sa completam astea???aici pe acest thread???? |
Astazi am retusat stickerele, le-am salvat in format pdf.Cand este cazul, le postez.Mai intai sunt altele de facut.
|
Quote:
|
Quote:
Pentru Bucuresti, am sa pun cateva adrese de print shop-uri.Se duce fiecare cu ele pe stick, le printeaza si hop pe masini. |
Quote:
|
nu stiu ce sa zic........am citit toate paginile si fiecare are o opinie proprie...??? si totusi cand ne putem calma si discuta pentru a stabili un loc o ora si totul....sunt frumoase si stikerele dar prima sa stabilim totul.....numai bn...
|
Quote:
|
si pe daciaclub se vorbeste de intalnire!ar trebui colaborat ca sa iasa ceva :http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...0#entry2386240
|
2 Attachment(s)
Quote:
Aici sunt toate versiunile, cand o sa postez pdf-urile fiecare isi alege culoarea potrivita pentru masina lui. |
cei ce vin sigur sunt rugati sa isi lase datele aici pe forum sau sa imi trimita un mesaj privat cu ele ca sa pot face lista,dar repet cei ce vin sigur!!!!
dupa ce sunt listele facute si nr de pers este relativ mare atunci incepem sa facem propaganda facem si stickere si tot si atunci voi vb si de locatia din Brasov,parcarea de care am spus!!!! eu din pacate nu pot intra pe dacia club va rog sa continuati voi discutiile acolo:)multumesc!!!!!! |
Quote:
------- sa va povestesc ceva... :twisted: Am fos mai demult la Frankfurt, si m-am nimerit la o intrunire lunara a celor pasionati de VW.... multa lume, vorbeau intre ei, chefuiau, radeau si isi laudau fiecare masinile... .... dar ce ma impresionat a fost ca la intalnire, fiecare a venit cu ceva din garajul lui ce nu mai folosea, jante,capace de roti,diverse piese, embleme, ceasuri de bord,volane. si te miri ce... ca de exemplu, colectie machete de masini.....uni vindeau, altii faceau Troc.... am putea face si noi asa, eu am ceva piese de Dacia 1300 Clasic... ... :-) ... eu de exemplu caut un radio vechi ce erau pe primele Dacii... Cum suna? :?::?::?: |
Problema la toata intalnirea asta e ca foarte lume de pe forum nu stie despre aceasta intalnire. Pe cel putin 2 persoane am intrebat daca vin si nu au stiut despre ce e vorba. Nu stiu prin ce modalitate s-ar putea face propaganda acestei intalniri, eventual trimis cate un PM posesorilor de dacia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning