Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

julaikos 02-02-10 17:19

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

1 Attachment(s)
Le-am pus linii rosii,ca nu cred ca m-am exprimat suficient de bine ca sa fiu inteles,si cred ca ai spus de cele doua verticale paralele,eu ma refeream la astea doua inrosite de mine
Attachment 1295787
oricum,se vede ca e facuta cu simt de raspundere,si asa trebuie sa fie,siguranta pe primul plan

p.s. m-am apropiat cu aprecierea greutatii? :D

gollum_ 02-02-10 17:57

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 3042854)
Cutie, o sa fie cu alte raporte ? manuala ? secventiala ? sau automata ?

Am specificat de la inceput ce cutie de viteze are masina. Este manuala in 5 trepte. ;)
Nu mai este cutia de BMW stock - si are alte rapoarte care in stage 2 au fost corelate mult mai bine cu noul raport al grupului de pe puntea spate.
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3042950)
Le-am pus linii rosii,ca nu cred ca m-am exprimat suficient de bine ca sa fiu inteles,si cred ca ai spus de cele doua verticale paralele,eu ma refeream la astea doua inrosite de mine
Attachment 1295787
oricum,se vede ca e facuta cu simt de raspundere,si asa trebuie sa fie,siguranta pe primul plan

p.s. m-am apropiat cu aprecierea greutatii? :D

Liniile specificate de tine se opresc si ele intr-o teava curbata spre exterior - tripla ca rezistenta (de trei ori mai groasa in carne) in comparatie cu celelante tevi ;)

Ps. Greutatea totala este secreta pana la finalizare asa cum am specificat.
Ps2: Masina este facuta de Luca Motosport pentru Luca Motorsport iar siguranta este prioritara...... asta nu inseama ca daca masina ar fi a unui client ne-am bate joc de rezistenta :shock:

julaikos 02-02-10 18:11

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

inseamna ca sunt multe detalii care nu se vad cu ochiul liber ,teava aia nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca e tripla ca grosime :D
citeam pe la inceput,pompa de benzina mecanica
de ce mecanica?

gollum_ 02-02-10 18:17

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3043142)
inseamna ca sunt multe detalii care nu se vad cu ochiul liber ,teava aia nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca e tripla ca grosime :D
citeam pe la inceput,pompa de benzina mecanica
de ce mecanica?

Varianta asta rezolva probleme ca: mentinerea unui debit stabil si constant ( nu are legatura cu tensiunea furnizata de alternator sau cu bateria) la turari mari mult mai bine decat varianta electrica ..... si este si mult mai ok din punct de vedere al costurilor.

vcsomin 02-02-10 18:47

E vreu-un motiv anume pentru care preferati cutia manuala ? avand in vedere ca este o masina de drag ?

B 89 WRC 03-02-10 01:19

urmaresc topicul de la inceput si nu prea imi vine sa intervin ca sa ramana cat mai curat dar nu prea ma pot abtine in a spune anumite lucruri cum ar fi ca in romania asta a noastra ar putea sa faca mai multi oameni proiecte de genul asta sunt f multe persoane care isi permit investitii de genul asta

nici nu imi imaginez cat s-a investit pana acum si cat se va investi in aceasta (masina) pt ca este foarte putin important la momentul actual pt ca in stadiul in care este nu cred ca masina asta are o limita la investitii

unde tin sa ajung prin aceasta interventie este ca nu banii nu marca masinii nu orele de munca timpul pierdut stresul si restul conteaza prin proiectul asta se da dovada de lucru unic in romania pe acest segment (adica auto) si nu cred sa se repete la noi prea curand

si toate astea plecand de unde de la un singur aspect poate minor pentru unii (din simplul motiv ca nu il traiesc si nu l-au trait niciodata)tot ce se vede in putinele poze care sunt se intampla din PASIUNE

P.S. la KOE sa te vedem de unde incepe ca sunt ferm convins ca o sa ajungi unde isi doresc toti pacat ca nu sunt toti destul de pasionati ;)

Razvan_DOI 03-02-10 10:20

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3043157)
..... si este si mult mai ok din punct de vedere al costurilor.

lol..la asta cu costurile pompei nu punem botu', ce mai conteaza cateva sute pe langa vagoanele de bani care intra in proiectul asta.:D
Si o intrebare daca vrei..a mai intrebat cineva..
diferentialul 100% blocat este des intalnit la drag, sau a fost o alegere a ta personala?

gollum_ 03-02-10 11:31

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3045246)
lol..la asta cu costurile pompei nu punem botu', ce mai conteaza cateva sute pe langa vagoanele de bani care intra in proiectul asta.:D
Si o intrebare daca vrei..a mai intrebat cineva..
diferentialul 100% blocat este des intalnit la drag, sau a fost o alegere a ta personala?

Alea cateva sute conteaza atunci cand costul unei piese este cel putin dublu (pompa de benzina de ex).
Referitor la partea cu pusul botului - eu vb. din experinta nu din carti !

Legat de diferential - da este intalnit frecvent la masinile profesionale de drag race.

Razvan_DOI 03-02-10 12:53

ai si tu dreptatea ta..abia asteptam sa te vedem la start..

gollum_ 04-02-10 08:53

As prefera sa ramanem cu un topic cat mai profesional bazat pe date si pareri tehnice.

Chestiuni de genul fortza si esti cel mai tare boss nu cred ca ajuta la ceva.

marius_cosmyn2009 04-02-10 11:37

o sa iasa o masina fffrumoasa si puternik....mafta cu proiectu in continuare:-)

gollum_ 04-02-10 12:00

5 Attachment(s)
Dupa partea de proiectare am demarat si executia scauneleor din aluminiu. Scaunele sunt executate 100 % de Luca Motorsport si sunt design drag race. Fara partea de tapitare 1 buc scaun = 4 Kg. :D
Scaunele nu sunt inca finalizate ........mai sunt operati de bordurare/intarire/sudura etc care vor fi executate in zilele urmatoare ;)

expres 04-02-10 12:19

meserie , cred ca stai in ele prea bine

julaikos 04-02-10 13:03

de ce sunt doua?

JohnyXxx 04-02-10 14:03

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3049594)
de ce sunt doua?

Ca sa stea 2 persoane :| =)))) Te asteptai ?

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning