![]() |
Re: kingpin mobil
Multumesc baieti pentru aprecieri :D
|
Felicitari grozo ! recunosc ca am fost sceptic la inceput, referitor la finalizarea proiectului, am asteptat in schimb si am admirat curajul tau !
Bravos- tare masina !! PS. tare as vrea sa le vad fetele celor din benveuri cand sunt facuti de logan :D |
Quote:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:N...urismo_wrc.jpg |
Alb cu gri :lol::lol::lol: ??? Se vede ca dreaq!!!
|
Ideea la Ultraleggera e ca sunt usoare, 7x17" sunt 6.94 kg iar Superturismo WRC 7x17' sunt 9.44 kg, deci cu 2.5 kilograme mai grele ceea ce e foarte mult. Ce-i drept Ultraleggera pe 7x15" cantaresc 4.9 kilograme dar ideea e ca asa s-a nimerit sa le iau cele pe 17". Oricum parerea mea e ca Ultraleggera arata mai bine ca Superturismo dar fiecare cu gusturile lui.
|
Quote:
Masina asta e un proiect inedit si cei care l-au realizat merita toate laudele. OZ-urile arata beton pe masina. |
Ar fi chiar culmea sa nu sustina Aicu softul Superchips pus pe masina chiar de catre el ... inca el s-a dat si pe dyno, incep sa constat ca ii place :))))
Daca trebuie musai stampila pe graficul acela, ziceti, ca o fac si pe asta... |
Man tot respectul pentru curajul de a te avanta sa faci un asa mare pas.BRAVO si tine-o tot asa in continuare
|
facem schimb de jante ?
...am pe 15 |
Multumesc Felix de oferta dar sunt multumit de ele 8)
|
salut. arata fain cu noile jante pe masina.
eu team salutat azi in fata la facultatea de instalatii.. am participat si eu la Ko cu corsa, dar azi eram cu alta masina si probabil nai stiut cine te saluta. |
@Vlad: Astazi i-am imprumutat mashina lui BBI poate pe el l-ai vazut:-)
|
mi so parut mie ca seamana prea bine cu el :lol::lol:
cand ai timp as vrea sami dai si mie o lista cam de ce as avea nevoie pentru ami pune si eu pe masina compresor, inafara de intercooler , compresor. eventual intr-o zi cand iesiti pe undeva vin si eu si as vrea sa discutam si poate vorbesc si eu cu cei care ti-au facut tie masina. Din cate am inteles a lucrat si nelutu la masina ? momentan am inceput sa strang niste fonduri...pt a incepe proiectu. |
felicitari pentru masina...chiar nu ma gandeam ca poti scoate asa cva dintr-un logan ...bv bv
|
multumesc baieti de urari :* :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning