![]() |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Quote:
|
grila single frame, faruri cu siruri ondulate de leduri si forma actuala a stopurilor sunt specifice Audi, prin urmare vor aparea pe toate modelele, insa sunt mici diferente la fiecare model, atentie! ca si la bmw de altfel: avem angel eyes si grila cu acele "nari", dar in rest multe lucruri difera ca design de la un model la altul. multi producatori folosesc unele lucruri specifice. sa ne gandim la asemanarea dintre passat si jetta, sau noile golf si polo. se practica aceasta forma de design, asta e ideea. si nu cred ca din lipsa de creativitate.
|
Quote:
|
Bmw castigator in "the auto motor und sport readers' choice "Best Cars 2009" (vanzari triple fata de 2008 )
http://www.auto-motor-und-sport.de/s...57.html?item=0 In the auto motor und sport readers' choice "Best Cars 2009" has been back in the luxury class, nor the BMW luxury liner the victory. Just hit the Audi A8, landed at number two completes the trio and the luxury Mercedes S-Class. The Maserati Quattroporte is positioning itself to fourth before the Maybach. The former chancellor car, the VW Phaeton content, must deal with sixth place. A British double landed in the stands and sieben acht: Bentley Continental Flying Spur and Rolls-Royce Phantom, although not belonging to the special offers in this class to convince, but with a stylish travel comfort and monumental shapes. |
Asta inainte sa fie prezentat noul A8 care nu numai ca are mai mult lux ca toate modelel la un loc dar si cea mai noua tehnologie, plus greutate mult mai mica ca la seria 7 si S si asta cu toate ca are Quattro...asta inseamna inovatie. Sa reamintesc ca vechiul cockpit de A8 a fost premiat ani la randul ca fiind cel mai frumos si spectaculos din industria auto?
|
defapt Noul A8 e naveta spatiala ultra luxoasa, iar S klass inca a ramas la interior de volga.
|
Quote:
|
de catre lego company :)
|
Quote:
Vezi, fiecare cu parerile lui dar exagerari poate face oricine, mie personal imi plac toate cele 3 interioare. Dar acum serios vorbind este cam trist dar adevarat designul exterior A8 pe care cinstit sa fiu il asteptam cu interes, mi-au placut deriile trecute. Astept sa-l vad in realitate, poate-mi mai schimb putin impresia. Pana una alta tot S-ul face legea pe design exterior si mai este si vechi, 7-ele slab si A8 la fel, mult sub asteptari, anoste, sterse, fara personalitate mai frumos e faceliftul e la LS si mai nou o sa apara si un Jaguar frumos rau. |
Si mie imi plac toate 3, dar nu poti sa zici ca un interior face cat 2 la un loc, avand in vedere ca noi aici vorbim de Sklasse care e cam etalon in asa ceva ! Nu cred..a8 sa se ridice macar la nivelul S klasse.
|
Quote:
|
da dupa primele imagini sunt nemultumit atat de noul seria 5 (care nu mai are nici o personalitate cu acele elemente de la seria 3 si seria 7 iar linia de design pentru interior e prea conservatoare)cat si mai mult de A8 care pare mai mult un facelift si chiar exagereaza cu designul acelor leduri ,singura imbunatatire e noua plansa de bord.Personal pot spune ca modele Jaguar XF si XJ sunt cele mai frumoase din clasa si merita toate aprecierile..
|
Quote:
Dar sa zici ca un interior de Sklasse ( care e etalon ) si unul de serie 7 ( care e foarte foarte apropiat de S) NU FAC.. CAT CEL DE A8. Inseamna ca ai nevoie de valeriana si camasa de forta. |
Pai in primul rand interiorul de 7 imi place mult mai mult decat cel de A8, A8-ul in afara de consola centrala dintre scaune chiar nu are nimic, o plansa de bord gen Renault cu un display cu aspect aftermarket.
http://www.worldcarfans.com/10912012.../highphotos#20 http://www.worldcarfans.com/10911262...t/highphotos#1 |
Interioru de la Serie 7 a dat tonu cu forma bordului .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning