![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Quote:
|
Quote:
asta este ghinionu ... |
voi stiti tema topicului? :) nu cred ca sunteti OFF!
|
nu suntem off:Dvine akum si concluzia
Re: Prietenie intre barbati si femei? Cu toate greutatile astea au ramas prieteni |
Quote:
WAW f. interesanta teoria ta... d'astea se intampla peste tot... in ciuda unor greutati de orce natura ei tot raman impreuna... :) Vrei sa iti dau si niste exemple? :lol: |
nu frate ca oricum ne-am cam abatut de la subiect:P
|
so... prietenia intre barbati si femei exista doar atunci cand din anumite considerente ( prieteni comuni, timiditate, etc) relatia nu poate evolua si pe plan fizic...
|
sau in cazul in care s-a terminat deja :D
|
hmmm...
nush de ce eu... mi-o mai trag uneori cu fostele, kiar daca suntem doar foarte buni prieteni :D |
Quote:
|
hahahahahahahaha eu n-as mai putea s fac asta avand in vedere k acum CHIAR IUBESC ;). Tipul cu care am fost si era mare pasiune intre noi imi este acum cel mai bun preten si este cuplat cu cea mai buna pretena a mea iar eu imi iubesc prietenu actual deci ... din oricu punct s-ar incerca ceva ar fi imposibil
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ultima data,cind am discutat treaba asta cu cineva,mi-a pomenit de reklama Sprite... :) ...si l-am intrebat,daca nu este mult prea obositor sa traiasca tot timpul cu suspiciunea in el?Daca ar fi le fel-Doamne fer'-si sotu,in mod sigur as lua ceaiul zilnic....
Eu am fost in stare sa parasesc iubitul,ptr ca nu a acceptat ca nu pot sa fiu numa al lui.Acum ca-s mai "batrina" am devenit "Mama"!Dar as face dracu-n patru,ptr oricare dintre ei,chiar daca tre sa ma duc pana la Buc,cu noaptea-n cap!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning