Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/123606-sua-vs-europa-cadillac-cts-vs-bmw-m5.html)

boy_wonder 03-06-09 16:07

Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2377342)
e 80750 fara TVA in Romania ..eu chiar curios intrebam cat e in europa de vest la noi nu stiu daca se importa inca...pentru ca la unele modele sunt diferente mari la pretul de vanzare in State fata de EUROPA NISSAN GTR FORD MUSTANG CORVETTE ZR1 aici mai intervin si strategiile de marketing..
deci am gasit si pretul pentru germania Preis Cadillac CTS-V - 564 PS für 74.990 Euro..acuma avantajul pretului pentru Cadillac cam scade mult dar asta nu pune la indoiala si calitatiile CTS-V..no offence

si in Germania, M5 costa 94.700 euro cu TVA. deci tot este o diferenta considerabila.

KSTM 03-06-09 16:39

Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5

Quote:

Originally Posted by Oghi (Post 2374108)
votez BMW. Si nu pentru ca sunt fan BMW, sunt fan japoneze(Honda). Masinile americane nu sunt fiabile, consuma mult si merg bine doar pe drumuri drepte. Aleg bmw pentru ca alta optiune nu mai am si sunt destule service-uri . Stiu ca am o parerea proasta despre masinile americane, dar face the fact ca nu sunt multe argument PRO cand vine vorba de fiabilitate la aceste masini.

uite ca te contrazic eu... sunt chiar foarte fiabile... am vazut brougham d'elegance al carui motor avea in jur de 450k km, si inca avea sigiliul original pe blocul motor. articulatiile la fel de fiabile. din cate stiu, numai modelele mai vechi de mercedes mai sunt la fel de fiabile...
in ceea ce priveste service-urile, ai dreptate...

vacaroz 04-06-09 13:42

Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2377887)
Daca vrei lux si nu te intereseaza 0.5 sec pe circuit iti cumperi E63 AMG. Sau daca le vrei pe toate ai RS6. Oricum ai pune problema M5 nu pica bine.

tare stii sa vb pe langa topic. ce cauta aceste 2 masini in acest vs?sa nu mai vb de cine e mai cu roata de rezerva mai mare din germania ca producator sa zicem ca cele 3 sunt apreciate in mod egal, dar cum o dai nu ai cum sa spui ca rs6 are ce are si mercul... ca bmw ma abtin pt ca suntem intr`un vs despre el

ionut_cluj 01-10-09 18:19

https://www.youtube.com/watch?v=ioZqy2PamR4

costybanica 01-10-09 19:25

parerea mea subiectiva si nu obiectiva e ca toti oaminii!! destepti si-au luat bmw-uri ogarate de nemti si se dau soferi sau mecanicosi dar sa trecem peste; atunci cand mergi pe ulita si depasesti doar pe stanga in sens invers cum e cand bate vantu???? daca e unu mai bun si se numeste caddy de ce e nasol ? ca sunt european? apropo renault laguna cum e?

aleks 01-10-09 23:49

Vrei sa explici putin postul tău, scriind şi corect dacă s-ar putea? Nu de alta, dar nu se înţelege nimic, nu reuşeşti să exprimi ideile clar şi închegat.
Şi care-i treaba cu Renaultul Laguna, unde-i legatura cu discuţia noastră?

boolundu 15-03-10 12:24

Scuze ca postez cam tarziu.
Nu stiu cum comparati o masina din 2009 cu una din 2005.Daca ar fi sa luam masinile din acelasi an si sa punem cadillac cts-v din 2004-2005 cu motorul LS6 V8 de 400 cai ar castiga M5 dar nu e corect sa compari 2 masini cu 4 ani diferenta intre ele.Tehnologia e in dezvoltare si e normal sa castige Cts-v.Dar votez M5 pentru ca a castigat best engine of the year la toate categoriile la care a participat in 2005 si pentru ca a fost prima masina cu cutie secventiala.

ionut_cluj 20-03-10 07:24

Nu a fost nici pe departe prima masina cu cutie secventiala.
M5 are o singura motorizare, deci la o singura categorie putea sa castige best engine of the year.

boolundu 20-03-10 15:01

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3202297)
Nu a fost nici pe departe prima masina cu cutie secventiala.
M5 are o singura motorizare, deci la o singura categorie putea sa castige best engine of the year.

a fost prima masina in 4 usi cu cutie secventiala. si app de premiile castigate:
Best New Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6)
Best Performance Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6)
Above 4-litre: BMW 5-litre V10 (M5, M6)
International Engine of the Year 2005: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

Stage1 20-03-10 17:26

Quote:

atunci cand mergi pe ulita si depasesti doar pe stanga in sens invers cum e cand bate vantu???? daca e unu mai bun si se numeste caddy de ce e nasol ? ca sunt european? apropo renault laguna cum e?
Intradevar nu se intelege nimic din post, dar incerc sa ghicesc, tu vrei sa zici de greutatea unui m5 care-i mica si-l i-a vantu ? cam nasol daca asta vrei sa zici.
Quote:

Daca vrei lux si nu te intereseaza 0.5 sec pe circuit iti cumperi E63 AMG. Sau daca le vrei pe toate ai RS6. Oricum ai pune problema M5 nu pica bine.
Intradevar, daca ne luam dupa tine, m5 este cel mai penal sedan care-l poti cumpara la bani lui, nici nu stiu ce rost are sa-l mai comparam cu ceva.

filipinho21 13-12-10 12:09

O comparatie intre masini sport.Performantele lor sunt foarte apropiate dar ca look M5 este mult mai sportiv fata de CTS.Aleg M5 pentru design

Tzzantaru 13-12-10 14:35

am votat BMW pt motoru ala aspirat de 5l si 500 cai fata de 6.2 turbo si doar 56cp in plus.

si sincer sa fiu cadillacu e urat cu spume.nu stiu ce va place asa mult la design-u ala.BMW e mai rafinat pe liniile masini pe cand cadillacu vrea sa imbine 2 chestii : formele patrate cu cele rotunjite.

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning