![]() |
Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5
Quote:
|
Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
Quote:
in ceea ce priveste service-urile, ai dreptate... |
Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5
Quote:
|
|
parerea mea subiectiva si nu obiectiva e ca toti oaminii!! destepti si-au luat bmw-uri ogarate de nemti si se dau soferi sau mecanicosi dar sa trecem peste; atunci cand mergi pe ulita si depasesti doar pe stanga in sens invers cum e cand bate vantu???? daca e unu mai bun si se numeste caddy de ce e nasol ? ca sunt european? apropo renault laguna cum e?
|
Vrei sa explici putin postul tău, scriind şi corect dacă s-ar putea? Nu de alta, dar nu se înţelege nimic, nu reuşeşti să exprimi ideile clar şi închegat.
Şi care-i treaba cu Renaultul Laguna, unde-i legatura cu discuţia noastră? |
Scuze ca postez cam tarziu.
Nu stiu cum comparati o masina din 2009 cu una din 2005.Daca ar fi sa luam masinile din acelasi an si sa punem cadillac cts-v din 2004-2005 cu motorul LS6 V8 de 400 cai ar castiga M5 dar nu e corect sa compari 2 masini cu 4 ani diferenta intre ele.Tehnologia e in dezvoltare si e normal sa castige Cts-v.Dar votez M5 pentru ca a castigat best engine of the year la toate categoriile la care a participat in 2005 si pentru ca a fost prima masina cu cutie secventiala. |
Nu a fost nici pe departe prima masina cu cutie secventiala.
M5 are o singura motorizare, deci la o singura categorie putea sa castige best engine of the year. |
Quote:
Best New Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6) Best Performance Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6) Above 4-litre: BMW 5-litre V10 (M5, M6) International Engine of the Year 2005: BMW 5-litre V10 (M5, M6) |
Quote:
Quote:
|
O comparatie intre masini sport.Performantele lor sunt foarte apropiate dar ca look M5 este mult mai sportiv fata de CTS.Aleg M5 pentru design
|
am votat BMW pt motoru ala aspirat de 5l si 500 cai fata de 6.2 turbo si doar 56cp in plus.
si sincer sa fiu cadillacu e urat cu spume.nu stiu ce va place asa mult la design-u ala.BMW e mai rafinat pe liniile masini pe cand cadillacu vrea sa imbine 2 chestii : formele patrate cu cele rotunjite. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning