![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
ba hai sa fim seriosi pana la urma e dacie nu e masina nemteasca sau frantuzeasca italieneasca sau... este romaneasca rezulta e un hoit mai mare decat logan sedan!
|
E urata cu spume... este trei sferturi Logan (fatza) shi un sfert Reanult Kangoo (spatele) arata k draq, nici macar estate nu e, poate intra la categoria furgoneta, k s-asa Loganul a fost gandit k mashina de carat...
|
mah sincer cand voi o sa fiti in masina voastra la 170 si trece un logan sw pe langa voi nu mai ziceti nimica
mah daca aveti bani se schimba calculatoru(cam 300 de euroi)si atunci sa vezi masina ce iese....am vazut la un amic si parca are inca 20 de cai in plus |
Quote:
|
a schimbat calculatorul de bord cu unu de la un megane
acuma la dyno ii arata ca are 94 dar se vede cum merge ca are mai mult de atata |
Quote:
auzi... poate a facut cip tuning si de asta merge mai bine dar...... sunt pesimist la faza asta..... |
Quote:
....Da, si eu cred ca e vorba de chip tuning, dar ca sa fie ceva, sunt mai multe chestii la cre tre sa se umble, una ar fi evacuarea (din cate am inteles marita, si eventual renuntarea la catalizator), plus un filtru de aer mai de Doamne ajuta, eventual sport......si intradevar chestiile astea costa, numai chiptuning-ul ar fi vreo 300E.... M-am gandit si eu la chestia asta si poate ca daca nu as fi incurcat cu asteptarea unor vesti de peste ocean, poate as fi facut modificarile astea... |
Quote:
|
fiti realisti. 20 CP doar prin cip dintr-un motor aspirat e absurd.
Quote:
sorry for offtopic |
una la mana de cine vb eu e un coleg de servici a tatalui meu
doi la mana eu stiam doar de calculator......acuma omu nu stiu ce a mai facut dar va zic ca am vazut-o cum merge.........si va zic ca merge altfel decat una stock..........wtcvictim...........sincer nici eu nu am vaz fisa de la la dyno..........dar sincer are mai multa putere..........ai vazut u vreun logan fara evacuare nimica sa mearga cu peste 180?adica de ex sa il vad cum trece pe langa mine(normal ca tata conducea ca eu am 16 ani)???????totusi sa mai intreb sa vad ce a mai facut |
Quote:
|
Plus hai sa o luam shi altfel k aberezi la greu, k dupa ce am mai citit odata am realizat k tu vorbeshti de fapt de motorul de 1.4 8v... anunta-ma shi pe mine cand o sa vezi un Megane I cu motor de 1.4 8V shi vin cu tacamurile sa il pun pe gratar shi sa il mananc... las-o frate macar dak vrei sa incepi sa minti baga shi u ceva plauzibil, ca sa inghitim shi noi galushca....
|
Alo gradinitza,sa recapitulam:
-cam multe zvonuri de ghena,in primul rand rescrierea chipului prin interfata obd,se face la electronica de gestiune a motorului,nu la calculatorul de bord care indica consumul mediu and shit. -In primul rand la un motor aspirat printr-un chip se scot maxim 10% din puterea motorului initiala:adica 1.6 8v de la 90 de cai la 99 hai sa zicem un maxim 100.Nu ajungi la 110 doar printr-un chip,decat in visele voastre umede. -Motorul asta s-a pus pe Megane 1 -mare branza ca merge cu 180km/k.1.6 8v are viteza maxima 175 km/k cu erorile de kilometraj adiacente asta inseamna 190 km/h pe bord.Am mai explicat intr-un topic detaliat despre erorile de kilometraj daca simtiti nevoia sa puneti intrebari tampite. -Oricum tu la 16 ani nu stii sa faci diferenta intre ambreiaj,chiuveta de bucatarie si aeroplan rusesc,asa ca mai bine taci si mai asteapta sa cresti. Inainte sa scrii vreun raspuns tampit da-ti 2 capete in gura asa preventiv,si mai documenteaza-te. |
Ce-ar fi sa reveniti la subiectul topicului??? (asta daca aveti ceva la obiect de spus.. nu de aberat aiurea.... ca sa mai faceti posturi...)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning