![]() |
Re: pt cei care vor sa faca parte din grupul RENAULT
vreau si eu in club Renault
|
2 Attachment(s)
vreau si eu in club Renault. jantele O.Z. nu mai sunt pe masina am optat pt unele de opel mai late. renault twingo 1993 motor 1239 cmc batranica cu suflet inca tanar. diverse imbunatatiri de la modelele mai noi si este inca in proces de inoire nu ne prea mai lasa vrema in schimb
|
3 Attachment(s)
|
Frumos 21 ,sunt cu ochii pe topicul tau ;)
|
multumesc!
in limita posibilitatilor mele (adica incet) voi incerca sa duc masina asta asa cum sunt sigur ca nu mai exista alta in tara la noi.....si nu stiu daca si in europa..... nu o spun eu ci o vad la toti mecanicii si la toate magazinele de piese auto care par sa nu fi vazut vre-una vreodata:)))) |
|
4 Attachment(s)
leguma mea:D renault laguna 1, fabricatie 1994, motor 1.8.
am cateva planuri de viitor, jante bbs si o suspensie mai joasa:d. bine inteles dupa ce o voi inscrie in ro. |
Eu nu mai am nici un renault. Pot iesi din grupul Renault?
|
4 Attachment(s)
Salut din nou baieti. Dupa ce acum cativa ani am fost proprietar de Renault Megane Coach 1.1 din anul 1996, dupa ce am trecut pe la un Fiat Bravo si o Alfa Romeo 156, am ajuns la un Renault Scenic 1.6 16v 107cp, an 2000 . Inca nu am apucat sa ii fac poze (abia aseara l-am achizitionat), asa ca voi posta pozele din anuntul unde l-am gasit.
*Din respect pentru 4tuning si pentru proprietarii/administratorii acestui site, am mascat in paint watermarkul site-ului de pe care am luat pozele O zi buna ! |
care este roulul topicului ? un topic unde posesorii Renault posteaza poze/linkuri cu masina lor !?
daca da,e naspa ! ... meeting''uri se organizeaza !? "club renault" ... stiu ca cei de la clubclio se intilnesc saptamanal dar voi,noi !? ;)) ... acest topic este defapt Renault Caffe !? |
Quote:
|
Quote:
|
Deja mi-am permis libertatea de a imi face Topic cu proiectul meu :D. Rog sa fiu si eu acceptat in Usergroup-ul Renault. https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post5341783
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning