![]() |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
vrem poze vrem poze :D
|
1 Attachment(s)
baiatu cu camasa alba si vesta neagra :lol: . nu tin minte pe ce clasa eram , da eram mai 8) atunci
|
:)))) :lol: prea tare sa mor yo.yo tzin minte knd eram in 1-4 in toate pozele ieseam cu gusa :)))
|
cand aveam vreo 11-12 ani eram prin cartier shi ma jucam cu o roata de camion. shi ii fac io vant pana ajunge intro panta de unde no mai pot opri shi intra in usa unei dacii. ghinionu meu era ca proprietarul tocmai se intorcea shi ma vazut cand mia scapat roata. shi ma alergat... da dupa un timp a obosit shi ma lasat.
alta mai era cand o baba avea niste pisici vagaboante pe care le ingrijea shi care stateau la subsol. shi io cu fratemio shi cu un prieten eram spaima matelor. stiam locurile pe unde intrau in subsol shi ne pozitionam strategic. shi le alergam pana venea baba :):):) |
knd era iarna stiu k neam facut un zid mare tare din zapada in gradina unei babe si in fiecare zi mergeam acolo.incapeam in spatele zidului 10 insi lejer.afara era ger tare asa k nu conta dak pe unele portiuni mai era pamant si ne murdaream k porcii,aflam asta deabia in casa knd intram:D anyway faza era k baba aia nu ne lasa sa stam in gradina ei k nuj c fix avea ea... si noi draci tampiti am facut o gaura in zidul ala de zapada sa vedem knd pleaca baba,numai k facusem gaura aia cam cat un cd dak nu mai mare cik sa vedem mai multi.si intro zi tin minte k zice unu: sase!baba! toti ne aruncam ca in filmele cu arnold dupa cazemata aia de zapada si ne uitam vreo 5 insi pe gaura aia facuta in zapada,noi credeam k baba nu ne vedea:lol: si pana la urma tipa:iesiti d acolo k nuj c va fac ... eh... copilaria ...
si mai stiu o faza tot cu baba asta.era vara si deabia aparusera pistoalele alea cu bile.noi draci la vreo 10 ani tot trageam in balcon la baba k ea statea la parter.deodata se aude:***uti mortii matii miau intrat bilele in ciorba =))))))))))))))))))) noi eram pe burta de ras,nu stiam pe unde sa fugim:))).numai k la faza asta iam corupt si pe aia care aveau vreo 20 si ceva de ani si siau luat si ei pistol cu bile:D:lol: astea sunt numai cateva din fazele care i le faceam.peste un timp baba sa mutat,cik avea 5 camere si sia luat 2 apartamente,da nuj cn drequ o crede:))))))))) |
is si mare rau yo sa va zic ce faceam cand eram mic....acum cativa ani ma exact.
-legat cu o sfoara clantale de la usile a doua apartamente care erau fata in fatza si sunat la amandoua usile => injuraturi la toti de mama -aveam o vecina cam dilie de nu ne lasa sa stam la banca din scara ei..k faceam galagie...asa k am zis sa o rezolvam in ziua aia venisera unii sa impuste ciori in cartier k erau prea multe prin pomii aia...am luat 3 una i-am legat-o lu fi-su de teava de esapament si am ascuns-o bine asa incat sa o vada doar a doua zi alta i-am aruncat-o pe geamul de la bucatarie cand facea ciorba si i-a cazut fix in oala a 3-a i-am aruncat-o in baie si a cazut peste noru-sa care era acolo dupa cum a tipat -dupa boboteaza...cand toti au scos brazii din casa si i-au dus la gunoi,am gasit pe langa brazi si o gaina moarta...ne-am strans vreo 3...am luat un brad si gaina,i l-am sprijiniit unuia de usa si am pus gaina in el. dupa am sunat la usa...si cum usa lui se deschidea spre interior (a deschis nevasta-sa)....va dati seama...noi eram pe afara si ne stricam de ras |
ma doare stomacu de ras, acuma am gasit si eu...sa incep si eu cu peripetiile mele, dar la cat am fost eu de cuminte nici nu stiu cu ce sa incep...dar incepem cu inceputul
pana pe la 15-16 ani am stat cu bunici si cu tata(mama find plecata la lucru in timisoara) intr-o casa cu etaj cu 4 apartamente imense, noi stateam la etaj imi aduc aminte ca eram la gradinita si sa ma duc cu sania in curte sa ma dau...mare panta n-am ce zice dat tata imi turna apa si era gheata era mijto . din casa pana in curte cum sa cobor :P mi-am pus curu pe sanie si mi-am dat drumu primu set de scari l-am coborat si m-am si oprit innainte sa intru in perete. in al 2-lea mi-am pus picioarele in fata si m-am oprit in perete dar in al 3-lea n-am mai apucat si direct cu fata in perete, clar nas spart, arcada, cap, un dinte rupt...si cam atat. revin de la spital si imi arata tata scarile...sa nu va spun ca erau din gresie(de aia aluneca asa bine sania) si toate scarile aveau 2 linii la mijloc. apoi in vara batea bunica covoarele in curte eu am facut ce-am facut si m-am urcat pe batatorul de covoare...cand sa ma cobor n-am mai stiut cum si-am sarit. aterizarea am facut-o in mana dreapta...apoi 3 saptamani am stat cu ea in ghips :( reintors la gradinita...in pauza ne-a lasat in curse la groapa cu nisip. ma jucam cu masinuta cand mi-o dat maxime unu si i-am aruncat galeata cu nisip in cap, si-am mai luat una. am ajuns in clasa 1. apoi atuncea aveam cheia legata la gat...am facut ce-am facut de am pierdut-o si am stat flamand pana seara in fata usii, ai mei fiind plecati din cluj. in clasa a 2-a erau prin 91-92 filmele alea cu tipu ala cu masina neagra ce mergea singura comandata prin ceas...nu mai stiu cum se numeste infine si ala sarea de pe case ...cred ca mcgayver se numea filmul sau personajul. ma rog si eu stateam la 400 de metrii de scoala da a dracului ca la jumatea drumului era fundatia unei biserici..care nici pana-n ziua de azi nu s-o terminat abea la jumatatei lucrarea. si m-am gandit eu...de ce dracu sa tot ocolesc groapa aia cand sar in ea si urc pe scara din partea opusa se ajung mai repede. ma pun in fund si sar...de sarit am sarit. dupa saritura am facut pana acasa cam de 20 de ori mai mult timp decat as fi facut normal asta din cauza ca mi-am rupt si glezna si genunchiul drept :P |
atuncea imi aduc aminte ca am stat in casa vreo....2 luni si tata vineri dupamasa ma ducea la scoala si dadeam lucrari sa mi se poate incheia situatia(era prin aprilie la sf cand mi-am rupt piciorul)
in clasa a 3-a stiu ca m-am batut cu un coleg si am dat cu scaunul dupa el de am spart tabla :P si clasa a 4-a au venit boacanele. am gasit intr-o haina marci germane...vreo 200 tata trebuia sa plateasca seara o bicicleta (atunci aparausera mtb-urile cu 12 viteze)... eu am luat bani si mi`am cumparat un ronghi de pegas fara sa la tata i-am zis ca mi l-o dat imprumut un prieten ce-i plecat la mare...of of, multe 2 saptamani o cautat bani pana o venit ala dupa bicicleta (ala era in clasa a 8-a) si mi-o cerut bicicleta sa eu bani ii dasem pentru chiria bicicletei. asa bataie am luat atuncea de 4 zile n-am stat pe cur aratam ca o zebra am luat bataie cu cureaua. ma rog apoi am mers la masa lui ala acasa, pana la urma s-au recuperat cam 160 de marci...ca de 40 marci ala si-o luat un cadru de bicicleta ca doar el inchiriase cinstit bicicleta aia ma rog, imi aduc aminte de baiata aia crunta ce-am mancat-o. apoi prin mai am amenintat copilul profei de istorie...ba nu ca aia era deja in clasa a 5-a. in vara clasei a 4-a mi-am rupt mana stanga, am facut ce-am facut si-am coborat cu bicicleta scarile de la casa si s-a rupt furca la pegas :P si-am picat in cap |
in fata casei aveam gard din tuia cam de 2 metrii si la baza lui erau plantati trandafiri(era tot prin vara) eu vazusem in filme, m-am dus pe balcon si am sarit in tuia...apoi cand am urcat in casa tot eram zgariat , sange...m-am spalat mi-am pus spirt asa mai cu economie ca ustura a dracului de tare, seara m-am pus sa dorm de la ora 8 ca mno eram obosti(asa stia mama) dimineata cand m-am trezit m-am spalat si eram in chiloti si intra mama in baie si ma vede...si i-am povestit dupa ce m-o batut ca de ce nu i-am zis sa ma dezinfecteze...
acu tre sa pelc dar revin cu povestile cu tevile de cornete si strugurei, cu pungile de apa cu parul ud, cu casele in constructie, cu ambele maini rupte si mai am multe povesti sa va zic din copilaria mea, apoi trecem la masina cand am runt-o in 2 si am dat peste cap dubita. |
e ceva ceea ce ai povestit tu :D tin minte cu baloanele de apa in generala,ne jucam noi acolo,spargeam zeci d baloane pline cu apa,ne udam toti leoarca,pana knd au venit aia d a 8a cu prezervative pline cu apa care nu se spargeau si noi tare ne miram de lucrul asta :lol: sunt o gramada de faze,nu poti sa ti le aduci aminte p toate.hai noroc si spor la condus:D
|
am revenit...sa recitesc sa vad in ce clasa eram si sa vad ce`mi mai aduc aminte
|
asa lka tevile de cornete eram in clasa a 5-a prin mai iunie, cand erau strugureii rosii :P
megeam pe balcon am dat gaura in balcon cu un burgiu mare de tot cat sa intre 2 tevi de cornete(din alea ce se baga in pereti pentru instalatia electrica) o teava era pentru gloante(cornete, strugurei, struguri, petarde) si una era pentru vizor. am un var ce sta pe bulevardul nicolae titulesc din cluj si mergeam la el, si la el am gaurit balconu, ne piteam fiecare intr-un colt si cand vedeam o tipa buna inbracata-n alb tusti dupa ea cu strugurei, cand atingeam tinta auzeam ******-ti d-zeii matii de copil cretin...sau gata**-as in mata si din alea grele. stiu ca in clasa a 6-a fix in vinerea mare am intrat intr-o casa in constructii(am fiolat-o noi eu cu varumeo vreo 2 zile, muncitorii tocmai adusesera tevi noi, marfa proaspata) si am sparg un gemulet, am intrat in casa si am furat un brat de tevi, apoi le vindeam la bloc si ne luam inghetata ...asta pana in vara cand am ramas corigent pe toamna ca mo batut doamne doamne ca am furat in vinerea mare. |
intr-o zi, eram la liceu, am cumparat multe pungi...le-am umplut cu apa si ne-am postat la fereastra...fereastra fiind deasupra intrarii elevilor....si cand s-a sunat de era gramada mare am inceput sa aruncam...vreo 20 de pungi cred ca am reusit sa aruncam...oricum...imediat dupa a venit directoru si ca pedeapsa am cumparat detergent pentru toata scoala....multe kilograme...foarte multe
|
sau cand aruncam de pe balcon cu oua dupa oameni sau cu pungi de apa pungi de alea albastre ca erau rezistente...intrau vreo 10 litrii de apa si de la etaju 4 pana jos oioioioi uda o persoana din cap pana in picioare, si cautam persoanele care mergeau spre centru nu care veneau...ca nu mai era placerea, alea care erau elegant imbracate :P ei cate injuraturi auzeam, 2 zile tot sughitam :P
stiu ca o data ne-am tuns zero si eu si varumio, am facut din paru meu un gulgare si din a lui inca unu par inmuiat cu apa...era ok l-am pus la inghetat, apoi l-am tinut cate secunde in micounde sa fie ca un bulgare de zapada pe strada lui trece un trolebuz linia 3(cine-i din cluj stie) si arunca el dupa trolebuz rateaza, arunc eu atung tinta. pana aci toate bune trolebuzu mai face cativa metrii apoi se opreste si iasa fum de sub el :)) am aruncat paru cu apa sus pe trolebuz in fata captatoarelor de curent este ceva...nu stiu cm sa le numesc, o facut o scanteie un bum si s-o oprit, sa vezi oameni cum sareau din trolebuz, fugeau de fum...atunci ne-am speriat tare am crezut ca vine politia, am stins tot, si am plecat din casa, am intrat la vecinu de la 1 am sarit de pe balcon in spate si am fugit la mine acasa, acolo am luat tevile de cornete ne-am urcat in pod si din spatele hornurilor trageam dupa oameni, toti se uitau in jos, stanga dreapta niciodata nici unuia nu i-a venit in cap sa se uite pe acoperis :) faceam cs-u noi tero ei ct-isti :P |
stai ca ajung apoi si la scoala cu varuitu clasei :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning