![]() |
Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?
Claxonul din spate...babele sunt totusi femei nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau am putea să nu ne mai īnţepăm şi să depăşim momentul :)
|
daca e sa o luam asa nici eu n-am inteles ce a vrut omul sa zica...poate om fi toti prosti sau...
|
Quote:
Quote:
In fine , scuze de off...nu mi-a venit nimic in minte ca sa nu fac off ;) |
Quote:
Deja prea multe posturi pentru o intrare incompletă :) Păreri noi, ceva?:) |
hai ca fac eu on: aseara cand ma intorceam acasa se arunca un scuterist in fata mea...barbat...no comment
|
Scuteristii sunt inconstienti de multe ori.
Nu tine de sofat masina pe langa asta. Exemple plauzibile nu "e"? |
vrei sa-ti zic cati taximetristi mi-au taiat calea si cand ii claxonam ma injurau?
|
Nu ştiu la voi cum e, dar prin zona asta au īnceput să se īntoarcă de la muncă de afară, īn concediu, străinezii... E dezastru total iar o lună de zile, nu contează cine-i la volan, bărbaţi, femei, e jale maximă. Tre' să stai cu ochii īn patru...
|
Ana... cu taximetristii sunt zeci de mii care au probleme. Nu-i vorba ca nu stiu sa conduca, e vorba de tupeu si de nesimtire.
Eu ma refer la incompententii care au probleme la parcari, care nu stiu sa se uite in oglinda si pocnesc alte masini incercand sa intre din parcare, tembeli care agata garduri cu usile iesind/intrand intr-un spatiu delimitat cu gard... D'astea. |
in majoritatea cazurilor numai cu barbati am avut probleme (din cauza superioritatii masculine de obicei)...daca vrei sa ti le enumar pe toate umplem 10 pag :lol:
|
Quote:
|
Scuze pt felul in care m`am exprimat mai devreme!Nu credeam ca dezlauntui un datai haosul :))
Cat despre parcari...acum o luna imi aduc aminte cum opreste un Citroen C1 in fata blocului, sa parcheze si el saracul sa`si ia un cico, cine stie.Loc de parcare era si pt o berlina.Face ceva manevre acolo, iar in felul in care le facea eram sigur ca e femeie, dar dintr`o data crederile mi`au fost spulberate, zambetul mi`a fost inlocuit cu un ras puternic in timp ce (pampam) portiera se deschide coboara un tip metrosexual cu jeans stransi cat mai puternic pe ...hm cu ochelari de soare si apa cu zahar in cap. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning