![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
Am primit si eu de curand astea :
ME vs Golf 1 1.8 16v : La tulcea din pacate Cristi a mers pe cauciucuri de vara pe 14 a trebuit sa plece in toate cursele cu a 2-a deoarece nu a avut aderenta. https://www.youtube.com/watch?v=yYcbRpCtYUY ME vs CZT : aici a ratat el a 2-a, a doua oara mi-a sarit mie cureaua si nu am apucat sa ne dam o cursa curat (per total in calificari am iesit pe locul 1 in fata lui :twisted: ) https://www.youtube.com/watch?v=CCb-U6grwlo Me vs Golf 2 1.8 T : Cu tot in el de S3, pacat ca avea ambreaj aproape 0, altfel ma alerga nitel mai mult pe acolo :D (mergea la 2 bari) https://www.youtube.com/watch?v=e4tm_2nWZP8 |
superb
bravo bogdane |
2 Attachment(s)
Doar doua din multe cadouri primite de masina.
Masina a intrat dupa o iarna grea intr-o schimbare ce sper sa scoata la iveala un R5 GTT unic la noi. Cat dureaza nu se stie, sper nu f mult, dar f multe piese sunt custom. |
da sa imi trag palme ..... sper si eu sa nu mai dureze mult pana o dam gata ... :)) da in stilu asta cred ca o terminam la vara .... :-s
|
1 Attachment(s)
arata bine
|
hmmmmmm,ai facut tu ceva treaba pe acolo,ai zis bine ca ii unic pe la noi,inspiratie englezeasca???
|
e un vis ce e in poza aia sau e realitate
adica ti se intampla tie sau doar te gandesti ? |
2 Attachment(s)
Quote:
Inca ma gandesc daca sa merg pe 1 sau 2 carburatoare sau injectie. In afara de prelucrari la strung, freza si unde o sa tai flansele totul se va face la noi in garaj. O parte din piesele necesare transformarii deja au fost luate (un motor de alpine turbo complet), o parte le am deja. Din pacate mai am o masina care mai tre reparata vara asta si nu stiu daca ma tine bugetul pt 2 masini. Oricum, nu sunt genul care sa tina ascuns ce fac eu pe aici, asa ca o sa va mai tin la curent cu ce progrese mai fac la ea. Targetul e destul de sus , vedem daca se si intampla. |
5 Attachment(s)
tare ideea 8)
|
da foarte tare proiectu ... da din pacate o sa cam dureze ... cel putin eu asa pretind ...:):d
|
Quote:
proiect la noi sau in afara? |
afara,uk mai exact,deci poti sta linistit :).Acuma vb serios,este treaba destul de grea sa faci asa ceva,dar rezultatele sunt pe masura
|
Yo am vazut motoare d astea turbo puse pe dacie ..... ce nebuni ! :D v a placut asta !
|
buga.... esti nebun... :P
acolo se inampla injectie turbo apline... buna treaba... dar tot degeaba... nu o sa vezi un motor dinasta dus la 350 cp fara nos asa cum este cazul unui 1,8 16v turbo :D sa nu mai zicem de 2,0 16v |
Mie imi place sa zic asta : hai fiti optimisti , un haltech ( sau cum se scrie ) potent e cam 1000 E ! Pam pam !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning