![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
la multi ani Alex, sa ai parte de un golf care merge pe sub pamant :))
Incerc sa ajung maine la intalnire, nu promit nimic, tre sa ajung la marshall sa rezolv o problema la o roata si mai am niste chestii de rezolvat, daca nu ajung la zavoi va sun sa vad unde sunteti. Sa nu uitati de masa de la Sebi pe 28, trebuia sa ma intalnesc cu voi sa strang banii dar poate rezolvam maine daca se poate :) |
La Multi Ani Alex si din partea mea:)Iti doresc multa sanatate si multe multe impliniri in tot ceea ce vrei sa faci.:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
La multi ani Alexutzu. Sau mai bine Stefanel:)))) valcea frate!!!
|
15 Attachment(s)
poze...dar sunt naspa...dar ca idee
|
Felicitari WRC.
|
Victor vopseste farurile sau pune'le folie cum are lexu.da foarte bine.
|
o sa vina si aia ;)......dar prima data sa termin cu interioru ;)........dupaia exterior si suspensie ( ridigizare ) , si dupaia motor :twisted:
|
care mai vine la caliamnesti, plecam la 17.30-17.40 de la interex...momentam suntem 2 masini...octavia si e46-le lu bimbo.
|
La multi ani Alex!!! iti doresc sanatate, si tot ce vrei tu sa ti se implineasca! scuze pt intarziere eu deabi acum am ajuns acasa.. am fost pe autocar si nu prea am avut acces la internet! oricum La multi Ani!!!!!!!!
|
La Multi Ani Alex :oops: si la multi ani si mie :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
baietii toata tara protesteaza impotriva pretului carburantilor si a noii taxe auto
voi nimic? sau mergeti pe aer? https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...-generale.html |
Quote:
|
la multi ani baieti!! un an nou plin de impliniri si sanatate!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning