![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
Quote:
pe usa din fata a lasat dunga din tabla ...pe usa din spate a scoso...aiurea de tot...etc mai bine dai un ban mai mult si iti face cineva care stie...cum e vorba aceea veche"""DAI UN BAN,DAR STAI IN FATA!""" spor la treaba |
2 Attachment(s)
E in parcarea de la blocul meu centru (hotchicken pe acolo) .. Ce ziceti!?
sunt poze facute cu telefonul dar.. macar sunt :D |
un bertone portocaliu(nu stiu sigur ca era 0.30 noaptea)...e pe la aviatori pa langa cresa....
poze nu am avut cu ce sa fac... tot ce pot sa spun ca e in constructie ...nu avea bara pe fata si are la numar NFS..:rolleyes2 |
Si eu l-am vazut intr-o seara in parcare la mall . Si era neterminat. Sa vedem ce-o sa iasa.
|
5 Attachment(s)
Buna ziua tuturor....m-am intors dupa o luuuuunga pauza...si vreau cu aceasta ocazie sa ma "laud" cu masinutza mea :D....nu e tuning in adevaratul sens al cuvantului....masina este un "work in progress" .... pana acum i-am schimbat jantele (OZ Ultraleggera pe 16") si i-am facut cupola neagra...neoane prin interior...si o linie audio...Woofer Pioneer si amplificare Blaupunkt....astept parerile dumneavoastra
|
Felicitări pentru că ai īnceput propriul tău proiect, īţi urez să ai ce noutăţi să ne arăţi īn fiecare săptămānă :)
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...00#post2032300
ma bate gandul s-o imatriculez in tara ,asta ar insemna ca va purta numere de bc :) |
Am văzut-o mai devreme puţin, īmi place jucăria :)
Dă-ne ceva detalii, te rog :) |
-cutie germana manuala 6 speed getrag rezista pana la 650-700 cai putere
-discuri si etriere uk spec cu 4 pistoane de disc spre deosebire cele japoneze sunt destul de mari si necesita jante mari -injectoare de 550cc -uk turbine mai mari spre deosebire de cele japoneze ,rezista la presiuni mai mari 1.4 bar -jante spate 275/35/19,fata245/40/19 -sistem de evacuare blitz nur spec de 3 inch,full decat -greddy fmic (intercooler) -hks induction kit -blitz dump valve -blitz turbo timer -blitz shift lamp body kit full do-luck 7 inch pioneer dvd tuch screen+tv pioneer 12 inch subs,jbl amp |
|
nice sound ..:) e doar toba finala ?ce marca? detalii please....:)
|
5 Attachment(s)
uite o masina care nu isi merita soarta....:sad:
asta ar trebui modificata ... :twisted: ps: Dragos...unde esti ;) ??? |
Quote:
cat a fost la el era destul de intretinuta...o ingrijea...dar a renuntat la ea pentru un renaul megane... |
Stai īn Cornişa cumva?
Că maşina e acolo de mult timp... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning