![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
hei si ce vau facut?:rolleyes2:rolleyes2
|
Nimic, am scapat! :lol:
|
noroc cu girofarurile ca nu l vedea nimeni la ce era pe acolo :lol:
|
Play station 2
Dupa cum spune titlul...am o asemenea consola...modata prin card....adica pot sa bag dvd-uri pirat :oops:.....problema mea este ca eu nu pot sa fac asemenea cd-uri...am incercat cu n programe...si nu merge...dar cd-urile cumparate de la tipul care mi-a modat consola merg fara probleme....cine stie ce program se foloseste,si cum naiba se fac asemenea clone,poate ma ajuta...ca eu mi-am prins urechile rau de tot...poate stie cineva,care se ocupa cu asa ceva....repet consola nu e modata in interior ci prin cardul de memorie...daca il scot ...la revedere ...Multumesc anticipat!
|
Grija mare pe la biserica de la hidro ca vad ca se poarta mersu pe interzis...
|
ba nene da ce liniste pe aicea,incep sa ii duc dorul lui blondu cu caterinca lui cu yackone care sufera de securitate.:twisted:
|
De asta e sarbatoare,sa fie liniste si pace :)
|
blondule?unde te-ai ascuns ma las-o pe nico mai da si tu o glumitza pe aicea ca daca il strig pe yackone ala incepe cu securitatea
|
Dupa cum a zis "PIC-ul"a fost sarbatoare.....dar de acum incepe scandalu :lol:
|
blondule bine ca te-am prins pe aici ..spune-mi si mie unde gasesc o buza de plastic ceva sau fibra sa imi pun sub bara ...cred ca stii la ce ma refer ,..id george_rhd:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Am eu una de golf 2 prin beci daca te ajuta cu ceva.
O primesti cadou daca iti trebuie. Florin 0722 812317 |
fix asa flow id george_rhd putem sa vb aici:oops::oops:
|
N am ce sa mai vorbesc pe mess, ai numaru in postul de mai sus, suna ma si vino si ia l, si asa sta degeaba la mine.
|
ms flow o sa vin cat pot de repede...momentan am masina trasa pe bara ...mersi inca odata o sa ne auzim la tel:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
|
Ca sa nu mai deschid un thread nou pentru atata lucru ... daca vrea cineva 2 machete (Lambo si Alfa Romeo) ... sa intre AICI!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning