![]() |
|
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Quote:
|
Sunt fix in aceeasi clasa.
A4 - Seria 3 sedan A5 - Seria 3 coupe A5 este varianta coupe la A4 si este fix in aceeasi clasa cu Seria 3 in 2 usi sau mai nou Seria 4 ca probabil asa se va numi acum varianta coupe. |
Daca a4 in 4 usi e in aceeasi clasa cu seria 3 in 4 usi, si a5 in 2 usi cu seria 3 in 2 usi , atunci a5 in 4 usi in ce clasa mai e?Aceeasi?
|
Momentan nu are rival la BMW dar probabil o sa scoata o data cu lansarea seriei 4. Ce ti se pare asa incredibil ?
Daca nu A5 este rivalul seriei 3 cabrio atunci care e ? Pana si preturile sunt ~ identice. |
Quote:
Este absurd sa compari 3.0 tfsi cu 328i, care este un 2.0 turbo. Pe de alta parte S4 nu este deloc mai placut 335i-ului din cauza faptului ca inca sufera de subvirare, in rest fiind o masina foarte reusita. Audi chiar face masini de top acum si a devenit clar un concurent redutabil al BMW-ului. Mercedes se pare ca-si revine si oricum a avut permanent o pozitie mai aparte. |
http://fotos.autozeitung.de/750x562/...Klasse-001.jpg
De la Autozeitung: Audi A8 3.0 TDI quattro vs. BMW 730d vs. Mercedes S 350 BlueTEC. Cred ca e prima oara cand vad la revista asta castigand un Bmw :) si mai ales in clasa asta ... Eu daca as avea bani mi-as lua Jaguarul XJ ... mi se pare mult mai distins decat dricurile astea germane :) |
Quote:
|
Quote:
:) iar de jaguar fug pana si englezii, deci nu ne trebuie nici noua. |
Quote:
Dupa Jaguar, consider ca Mercedes arata extrem de bine, urmat de BMW si ultimul Audi. @GTR, Audi a pierdut la consum. Cum nu consumul ar trebui sa fie punctul forte in clasa asta, se poate spune ca Audi a castigat(mai ales ca este si AWD, deci din start pierde 1 litru/100km). Eliminand diverse caracteristici testate, se poate fabula oricat. Totusi, Mercedes a pierdut prea clar la dinamica, este mult prea in urma. Daca ar fi fost mai aproape de celelalte, ar fi putut fi considerata o masina super ok dupa 7 ani de zile de la lansare. Oricum, cu 7 ani vechime, Mercedes clasa S tine piept la masini cu 3-4 ani mai noi, ceea ce este admirabil, asa cum consideri si tu. Interesant este cat de eficiente sunt franele la BMW prin comparatie cu celelalte. |
Quote:
|
Quote:
Eu tot ce stiu la clasa superioara de LUX este spatiul, confortul. Dinamica si megaprformantele, mai mult la romani sunt prioritare. Imi pace foarte mult si concurenta, A8-ul mai mult decat BMW-ul, insa Mercedes-ul a fost rege si o sa fi cat de curand din nou. Jaguarul este frumos, deosebit, dar pierde la majoritatea capitolelor, inclusiv la unele materiale din interior care nu prea sunt demne de clasa premium. |
M-am uitat in interiorul unuia azi si vreau sa spun ca nu am gasit ceva care sa ma deranjeze ... adica mi-as lua pt ca e mult mai placuta, my fun in primul rand, sunt convis ca nu te faci de rusine nici la confort ...
P.s. Iar plansa de bord de la Mercedes e de salupa, nu de masina ... http://fotos.autozeitung.de/750x562/...h-2012-003.jpg |
Quote:
Quote:
Unde am spus eu ca la aceasta clasa consumul este important ?! am spus ca nu ar trebui sa fie important si tinand cont ca A8 a pierdut 30 de puncte la consum, atunci eliminand aceasta caracteristica, ar iesi castigator fara probleme. @Unlord, dpmdv interioarele la mercedes contrasteaza cu exteriorul. Daca la exterior sunt f reusite, la interior consider ca au cea mai slaba calitate raportand la ceilalti(aici intrand ergonomia, combinatia de culori si materialele folosite). Nu generalizez la toate modelele de Mercedes, ci fac o medie. |
3 Attachment(s)
Cateva imagini surprinse la filmarea unei reclame cu modelul: Bmw Seria 3 GT. Nu e genul meu si nici nu inteleg ce vor sa faca BMW cu un asemenea model ...
|
Concurent pentru Audi A5 Sportback si Mercedes CLA.
Ca e cel mai nereusit dintre amandoua, din punct de vedere estetic vorbind, asta e partea a doua. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning