![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
|
As da vina mai mult pe "cip".am pus pe al masinii inapoi si e mult mai bine.poate o cronometrez si cu asta. Dar oricum si cu o cutie mult mai scurta nu cred ca scoate 14. Ramane de vazut pe viitor.
|
14 cu turbo..
Timpul e super, inseamna ca merge bine motorul :-P. De curiozitate, cam ce viteza aveai la final, sau ai exit speed pe bon? |
100 si ceva dar nu mai stiu cat. o sa ma uit pe bon.
|
M-am uitat pe unul din bonuri si viteza de iesire a fost de 127 km/h. Ieri am demontat aproape toata puntea spate si m-am apucat de masurat toate urechile, prinderile si cam tot ceea ce ar influenta pozitia puntii fata de caroserie si am constat cu stupoare ca traversa dintre lonjeroanele spate de care se prind suportii bratului central este sudata stramb din fabrica cu o diferenta de aproximativ 8 mm.nu pot sa imi dau seama de unde a provenit aceasta eroare de fabricatie, insa voi taia toate punctele de sudura si o sudez in pozitia corecta, cu aceasta ocazie sper totodata sa fac si toata tinichigeria.
Zilele astea o sa pun si cateva poze de la Intalnirea Golf-club de pe Tranfagarasan la care am fost si eu prezent cu batrana. |
Interesant, inainte sa ii schimbi puntea spate mergea drept?
|
poate faci niste poze la operatiune ca ar fi si eu curios.
din punte nu e ca si la mine sta exact la fel desi am schimbta puntea si tendoanele. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
..si pozele de la intrunirea Golf-club de pe Transfagarasan.:D
|
Ce bine ii sta cu jantele astea 8)
|
De minune o prind jantele astea ;) a, atras ceva priviri la intalnirea golf-club ?
|
2 Attachment(s)
Da a atras extrem de mult , cu pareri de bine , felicitari pentru masina si "bonus" 2 poze de la mine !
|
superba masina....jantele se potrivesc de minune:D
si motorul cu alte componente din compartiment sunt asezate bine...parca asa a venit ea din fabrica :-) a vazuto fostul proprietar ? :D daca da...ce a zis? |
O vede aproape pe fiecare saptamana omul ca e din oras. Am oprit intr-o zii si am stat de vorba cu el si i-am aratat ce am facut la ea. A fost placut impresionat si e multumit ca a ajuns pe maini bune.:) Ma intreba de ce nu omologhez motorul?!:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning